Cateraar voor Defensie

Sterke inzet dankzij goede voeding

Bekijk onze vacatures

Met een passie voor eten en drinken kun je natuurlijk in de horeca gaan werken. Maar als je daarnaast ook nog een maatschappelijke bijdrage wilt leveren, dan is Paresto (de cateraar voor Defensie) misschien een beter idee. Daar werk je in een hecht team en lever je samen een belangrijke bijdrage aan de inzetbaarheid van ons Defensie-personeel! Zien hoe Paresto dat doet? Bekijk deze video:

Paresto is altijd op zoek naar gedreven cateringprofessionals met een passie voor het bereiden en presenteren van smakelijke voeding voor onze Defensie-collega’s. Dat geldt zowel voor onze koks en keukenmedewerkers als voor onze restaurant- en kassamedewerkers. Daarnaast hebben wij regelmatig vacatures voor nieuwe collega’s op het servicekantoor van Paresto in Utrecht. Zie jij wel brood in een leuke startfunctie bij Paresto? Of ben je toe aan een volgende stap in je catering carrière? Check dan ons overzicht met vacatures om te kijken of er een uitdagende baan bij jou in de buurt tussen zit.

Dagelijks zorgen meer dan 800 medewerkers van Paresto ervoor dat alle defensiecollega’s lekker en goed kunnen eten op zo’n 75 kazernes. Met passie en vakmanschap proberen wij een ambiance te creëren, waarin onze gasten zich prettig voelen. Naast het verzorgen van ontbijt, lunch en diner doen steeds meer defensiecollega’s een beroep op ons om een receptie of andere banquetingactiviteit tot een culinair succes te maken. Buiten onze bedrijfsrestaurants kun je ons ook tegenkomen bij grote evenementen met een militair tintje, zoals de Nijmeegse Vierdaagse, de Nederlandse Veteranendag, de Vlootdagen en de Landmacht- en Luchtmachtdagen. Ook daar verzorgen we de catering.

Voordelen van het werken voor Paresto:

  • Als Paresto-collega ben je in dienst bij Defensie
  • Mogelijkheden om je vaktechnisch te ontwikkelen
  • Aanzienlijk minder onregelmatige werktijden dan in de reguliere horeca
  • Goede doorgroeimogelijkheden

Werken voor

Paresto?

Bekijk onze vacatures
medewerker paresto aan het werk1