Alles wat je zoekt, vind je bij Defensie

Werkzoekenden UWV

Bedenk een beroep en grote kans dat Defensie het ook in huis heeft. Defensie is eigenlijk een soort mini maatschappij, want naast de bekende gevechtsfuncties vind je vrijwel elk vakgebied ook binnen Defensie: van logistiek tot bouwtechniek en van geneeskunde tot ICT. Benieuwd welke kansen we voor jou hebben? Schrijf je dan snel in voor een van onze webinars!

Wie bij Defensie werkt, heeft de unieke kans om bij te dragen aan vrede en veiligheid. In Nederland en daarbuiten. Dat kan met of zonder uniform. Naast 40.000 militairen heeft Defensie zo’n 16.000 burgermedewerkers in dienst. Zij werken intensief met elkaar samen.

Jouw vragen, onze antwoorden

Wat zijn je mogelijkheden als militair of burgermedewerker? Wat houdt het werk precies in? Wat bieden we je en wat verwachten we van je? Hoe gaat de werving en selectie? Wat zijn daarbij harde eisen? En waar moet je rekening mee houden? Om antwoorden te krijgen op al deze vragen organiseren we speciaal voor jou maandelijks een webinar (zie de lijst hieronder).

Vragen?

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen, dan kun je contact opnemen met een medewerker Recruitment via de mail