RUGDEKKING ACHTER DE SCHERMEN

Onze Unit IT heeft twee hoofdtaken: IT-ondersteuning van de organisatie en directe ondersteuning van het inlichtingenwerk. Met de eerste zorgen we voor betrouwbare en veilige hardware en systemen voor onze collega’s, met de tweede zorgen we dat zij hun speurwerk efficiënter en effectiever kunnen uitvoeren. Enerzijds door de juiste apparatuur te leveren, maar voornamelijk door grote hoeveelheden data te verzamelen en inzichtelijk te maken.

Door technologische ontwikkelingen ontstaan steeds geavanceerdere computersystemen en steeds complexere datastromen. Hoe zorgen wij ervoor dat we al die data kunnen blijven analyseren terwijl we ook voldoen aan de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv 2017)? Hoe verhouden security-en compliance- eisen zich tot snelheid? Hoe kunnen we afgeschermd werken en toch up-to-date blijven? Zomaar een aantal uitdagingen waarmee je bij de Unit IT dagelijks te maken krijgt.

WAT JE ALS IT’ER KUNT DOEN

 • DEVELOPMENT

  Van front- tot backend en van fullstack tot DevOps.

 • DATA

  Van het bouwen van platformen tot machine learning en AI.

 • NETWORK

  Van de complete architectuur tot het ontwikkelen van individuele applicaties.

 • TESTEN

  Of we nu software aanschaffen of zelf ontwikkelen: zonder test wordt er niets ingezet.

 • CYBER SECURITY

  Van ons eigen Security Operations Center tot geavanceerde data encryptie

 • (PROJECT)MANAGEMENT

  Van het bewaken van Scrumprojecten tot systeembeheer.

UNIEK IT-WERK

Zo verschillend als onze medewerkers zijn, zo eenduidig is hun motivatie om bij de MIVD te werken. Het belang dat je werk hier heeft, is namelijk uniek: met jouw IT-skills zorg je voor vrede en de veiligheid van Nederlandse militairen en die van onze bondgenoten. Daarnaast werk je bij ons vanzelfsprekend met moderne technologie en zeer kundige collega’s, en investeren we veel in jouw kennis en ontwikkeling. De toepassing, omgeving en maatschappelijke relevantie van onze IT maken jouw werk uniek in Nederland.

Geïnteresseerd?
Bekijk de vacatures van de MIVD