Open Sollicitatie bij Defensie

Wil jij bij Defensie werken als militair, maar weet je nog niet bij welk krijgsmachtdeel of in welke richting? Dan kun je via een open sollicitatieformulier je gegevens en voorkeuren insturen en kijken wij of er een match is.

Start je sollicitatie

Wil je Defensie eerst beter leren kennen? Doe dan een online voorlichting.

Marine
Landmacht
Luchtmacht
Marechaussee
Lees meer

Wat kun je verwachten?

Op basis van je opleidingsniveau, leeftijd en misschien zelfs al werkervaring maken we een snelle inschatting of er een match is. Als die er is, nodigen we je uit voor een selectietraject. We nemen dan in één dag een psychologische en fysieke meting bij je af en bespreken welke functie het beste bij je past.

Wat kun je met jouw achtergrond?

Defensie is een enorm brede organisatie en een zeer veelzijdige werkgever. Of je nu een (V)MBO-diploma op zak hebt of (bijna) klaar bent met een WO-opleiding; voor vrijwel iedereen hebben we diverse uitdagende functies. Van ICT- en techniekfuncties tot gevechts- en officiersfuncties. Ter land, ter zee én in de lucht.

Defensie medewerker
Defensie medewerker

De beste start van je toekomst

Defensie is niet zomaar een werkgever. Een baan bij Defensie is een investering in je toekomst. Als militair doe je unieke werk- en levenservaring op en ontwikkel je belangrijke competenties, zoals discipline, teamgeest, flexibiliteit, stressbestendigheid en verantwoordelijkheid. Allemaal vaardigheden die gedurende je carrière goed van pas komen, of je die nu binnen of buiten Defensie voortzet.