Voorlichting

Reservisten Koninklijke Marine

Kies hier een datum & locatie:

Ben jij tussen de 18-55 jaar en ben je nieuwsgierig naar wat parttime werken bij de Marine inhoudt, naast je baan of studie? Meld je dan aan voor de voorlichting over de functie als Reservist bij de Koninklijke Marine.

Iedereen met Nederlandse nationaliteit is welkom, zowel met als zonder militair verleden. Let op: deelname aan deze voorlichting is een voorwaarde* om te kunnen solliciteren!

Inhoud voorlichting

Als Reservist bij de Marine werk je op 0-urenbasis op een specifieke expertise. Van daaruit kan je worden opgeroepen. In de voorlichting leggen we je uit hoe dat precies werkt. Ook vertellen we je over de verschillende specifieke eenheden bij de Marine: Operationeel, Ceremonieel, Evenementen en Bureau Maritieme Zaken.

Als jij eerder militair was bij de Koninklijke Marine of een specifieke deskundigheid bezit die voor de Koninklijke Marine relevant is, informeren we je graag over het Rejoin-traject. Ook beantwoorden we zoveel mogelijk van je vragen. Na de voorlichting kan je jouw cv en motivatie aan je account toevoegen en gaan wij voor je kijken, in overleg met verschillende eenheden van de Marine, of we een match zien.

Nieuwsgierig?

Wil je ontdekken wat werken als Reservist bij de Marine bij jou past? Schrijf je snel in, dan zien we je binnenkort! Let op: om toegang te krijgen tot deze voor voorlichting is het invoeren van je dienstgegevens of relevante opleiding in je account op mijn.werkenbijdefensie.nl verplicht. Je vult deze gegevens in onder: mijn gegevens - militaire geschiedenis/opleiding.

*Dit geldt niet voor herintreders en actief dienende militairen wanneer je de dienst verlaat. Je bent echter wel van harte welkom.