Voorlichting

Reservisten Koninklijke Marine

Kies hier een datum & locatie:

Wil je meer weten over een functie als Reservist of het Rejoin traject bij de Koninklijke Marine? Als jij eerder militair was bij de Koninklijke Marine of een specifieke deskundigheid bezit die voor de Koninklijke Marine relevant is, dan zijn er mogelijkheden voor je. Tijdens deze voorlichtingsavond vertellen we je alles hierover.

Tijdens de voorlichting leggen we je uit hoe je als reservist bij de Koninklijk Marine aangesteld kan worden en hoe je mogelijk werk er dan uit ziet. Je wordt als reservist op je specifieke deskundigheid als oud-militair of op Je burger expertise aangesteld op nul-uren basis. Van daaruit kan je worden opgeroepen. Hoe dit werkt leggen we je allemaal tijdens de voorlichting uit. Ook vertellen we je over de verschillende specifieke eenheden bij de Koninklijke Marine Reservisten (KMR). We kennen de eenheden: Operationeel, Ceremonieel, Evenementen en Bureau Maritieme zaken. Het Rejoin traject is een traject om je na maximaal een jaar weer fulltime in te kunnen zetten en is alleen toegankelijk voor oud-militairen. Ook hier vertellen we je alles over.

We beantwoorden tijdens de voorlichting zoveel mogelijk van je vragen. Na de voorlichting kan je jouw cv en motivatie aan je account toevoegen en gaan wij voor je kijken, in overleg met verschillende eenheden van de marine, of we een match zien met de behoefte van de Marine en jouw ervaring.

Deelname aan deze bijeenkomst is een voorwaarde om te kunnen solliciteren. Dit geldt niet voor actief dienende. Actief dienende CZSK militairen zijn van harte welkom zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken om reservist te worden wanneer zij de dienst verlaten, maar dit is voor hen niet verplicht. 

Let op! Om toegang te krijgen tot deze voor voorlichting is het invoeren van je dienstgegevens of relevante opleiding in je account op mijn.werkenbijdefensie.nl verplicht. Je vult deze gegevens in onder: mijn gegevens - militaire geschiedenis/opleiding. Deze voorlichting is bestemd voor personen in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 52 jarige.