Voorlichting Marechaussee

Wachtmeester Algemeen Opsporingsambtenaar

Kies hier een datum & locatie:

Interesse in werken als Wachtmeester Algemeen Opsporingsambtenaar bij de Marechaussee? Meld je aan voor deze voorlichting en krijg antwoord op al jouw vragen! 

Als Wachtmeester ben je een politieman of –vrouw binnen de krijgsmacht. Als zogenaamd ‘algemeen opsporingsambtenaar’ voer je allerlei politietaken uit. Je onderzoekt bijvoorbeeld verkeersongevallen en andere zaken, handelt zelfstandig incidenten af, neemt aangiftes op en verhoort mensen, houd je toezicht aan de grenzen van Nederland en waak je over de veiligheid.

Tijdens deze voorlichting krijg je alles te weten over de militaire opleiding, je werkzaamheden als Wachtmeester en het sollicitatieproces. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Heb je dus minstens een VMBO-GL of TL diploma op zak en wil je graag militair zijn combineren met politietaken? Ontdek alles over het werk als Wachtmeester Algemeen Opsporingsambtenaar en meld je aan voor de voorlichting!

PS Let op, deze voorlichting is verplicht als je wilt solliciteren. Heb je interesse, meld je dan snel aan voordat deze voorlichting vol zit!