Livestream

Marine

Kies hier een datum & locatie:

De Koninklijke Marine is het onderdeel van Defensie dat wereldwijd zorgt voor veiligheid op en vanuit zee. Wil jij hier een bijdrage aan leveren en ook nog wat van de wereld zien? Dan hebben we je veel te bieden.

Misschien denk je dat de Marine alleen maar uit schepen bestaat. Maar niets is minder waar. De Marine is een organisatie waar mannen en vrouwen werken in zeer verschillende beroepen, op uiteenlopende plekken. Zo kun je afhankelijk van je functie bijvoorbeeld aan boord van een fregat varen in het Caribisch gebied, trainen met het Korps Mariniers in Noorwegen of als automonteur sleutelen aan voertuigen op een Nederlandse kazerne.

Nieuwsgierig geworden?

Tijdens de livestream, die ongeveer 2.00 uur duurt, informeren wij jou over de verschillende vakgebieden, opleidingen en sollicitatieprocedure van de Marine. De technische dienst, de logistieke dienst, de bijzondere dienst, en het korps mariniers zullen hun verhaal gaan doen tijdens de live stream. Ook zal er een officier van de marine aanwezig zijn die haar verhaal vertelt. Aansluitend houden we een Q&A sessie van 20 minuten waarbij je vragen kunt stellen aan verschillende militairen.

Webinar tips:

  • De webinar volg je vanuit huis op een computer, mobiel of tablet. (voor mobiel of tablet heb je een app nodig Android - Apple)
  • Een account aanmaken is niet nodig, volg de instructie uit de e-mail die we 1 dag vooraf sturen
  • Zorg voor een goede internetverbinding.
  • Zorg dat je in een rustige omgeving bent.
  • Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat wij jou en jij ons goed kunt verstaan.