Infodag Luchtmacht

Luchtverdediging

Kies hier een datum & locatie:

Heb je altijd al willen weten hoe het is om te werken bij de Luchtmacht? Meld je dan aan voor de Infodag Luchtverdediging en kom alles te weten over onze luchtverdedigingssystemen, radars en over werken en leven op de kazerne.

Als luchtverdediger sta je met beide benen op de grond en kijk je omhoog. Het is jouw taak om dreigingen in het luchtruim op te sporen en mensen en gebieden te beschermen tegen aanvallen. Op de Infodag Luchtverdediging ontdek je hoe het is om als luchtverdediger te werken bij het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC).

Programma

Tijdens de infodag krijg je een goed beeld van het werk en leven op een kazerne waar zowel Landmacht- als Luchtmachtmilitairen werken. Je gaat op bezoek bij de eenheden 802 Squadron (Luchtmacht) en 13 Luchtverdedigingsbatterij (Landmacht). Ook maak je kennis met onze geavanceerde luchtverdedigingssystemen waarmee we op korte en lange afstand krachtig kunnen optreden en kom je meer te weten over de radars waarmee we doelwitten lokaliseren.

Daarnaast staat er een sportmoment op de planning. Samen met jou gaan we kijken hoe fit je bent en stellen we een plan op hoe je aan de fysieke eis kunt voldoen. Alle functies en niveaus komen aan bod op deze infodag: die van soldaat, korporaal, onderofficier en officier.

Nieuwsgierig?

Wil je ontdekken of werken bij de Luchtmacht Luchtverdediging bij jou past? Schrijf je snel in, dan zien we je binnenkort! Zit de infodag vol? Neem contact op met onze recruiters Puck (0613418644) of Mandy (0629780148) of mail naar DGLC.werving@mindef.nl. We kijken dan graag of we je op een ander moment kunnen ontvangen op de kazerne