Infodag Luchtmacht

Luchtverdediging

Kies hier een datum & locatie:

Ontdek alles over het werk als luchtverdediger bij het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) tijdens een infodag.

Als luchtverdediger sta je met beide benen op de grond en kijk je omhoog. Het is jouw taak om dreigingen in het luchtruim op te sporen en mensen en gebieden te beschermen tegen aanvallen.
Op de infodag ontdek je onze geavanceerde luchtverdedigingssystemen waarmee we op korte en lange afstand krachtig kunnen optreden. Ook kom je meer te weten over de radars waarmee we doelwitten lokaliseren.

Je krijgt een goed beeld van het werk en leven op een kazerne waar zowel Landmacht- als Luchtmachtmilitairen werken. Je gaat op bezoek bij de eenheden 802 Squadron (Luchtmacht) en 13 Luchtverdedigingsbatterij (Landmacht). Militairen vertellen je over het wapensysteem waar zij mee werken en we gaan met elkaar een uitdagend sportmoment aan. Op de infodag beantwoorden we al jouw vragen over werken als luchtverdediger. Alle functies en niveaus komen aan bod op deze infodag: soldaat en korporaals functies, als ook de onderofficier en officier functies van het DGLC.

Wil jij werken met geavanceerde wapensystemen die je bij geen andere werkgever aantreft? Meld je aan voor de infodag!

Vragen? Bel of WhatsApp naar onze recruiters:

  • Puck: +31 (0) 6 134 186 44
  • Mandy: +31 (0) 6 297 801 48

Of mail naar DGLC.werving@mindef.nl

Zit de infodag vol? Neem contact op met onze recruiters via bovenstaande telefoonnummers of e-mailadres. We kijken dan graag of we je op een ander moment kunnen ontvangen op de kazerne.