Infodag Luchtmacht

Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid

Kies hier een datum & locatie:

Ben jij tussen de 17 en 30 jaar en ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar wat het inhoudt om te werken bij de Koninklijke Luchtmacht? Met een HAVO- of MBO-diploma niveau 4 op zak, kun je aan de slag als Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid. Meer weten? Kom naar de Infodag!

Als Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en ondersteuning van operaties, oefeningen en missies van de Luchtmacht. Je verzamelt, verwerkt en analyseert informatie over het weer, het terrein en de bevolkingsgroepen in de omgeving van waar de operaties, oefeningen en missies plaatsvinden.

De informatie die jij en je team verzamelt, brief je vervolgens door aan je militair commandant. Je bent dus eigenlijk een soort adviseur en je denkt mee over de beschermingsmaatregelen die nodig zijn bij het uitvoeren van een succesvolle, militaire operatie.

Programma

Tijdens de Infodag geven we je een zo goed mogelijk beeld van hoe het is om als Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid bij de Luchtmacht te werken. Je krijgt een beeld over de opleidingen en je krijgt tips over het sollicitatieproces, zodat je weet wat je te wachten staat bij je eerste stap binnen Defensie. Daarnaast vertellen we je alles over de toelatingseisen, (voor)opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Ook geven we antwoord op al je vragen.

Nieuwsgierig?

Wil je ontdekken of werken als Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid bij de Koninklijke Luchtmacht bij jou past? Schrijf je snel in, dan zien we je snel! Kun je er niet bij zijn? Geen zorgen: het event vindt elke twee maanden plaats.

Meer info

Benieuwd wat de functie van Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid inhoudt? Kijk hier voor meer informatie