Infodag Luchtmacht

Korporaal Logistiek DHC

Kies hier een datum & locatie:

Heb jij een mbo2 opleiding en zou je graag in de logistiek willen werken tussen de helikopters? Ben jij goed in regelen en organiseren? Houd je altijd het overzicht en is je administratie in orde? Dan is een functie als Korporaal Logistiek bij het Defensie Helikopter Commando (DHC) echt iets voor jou. Je zorgt voor het beheer en de verdeling van voorraden. Op de vliegbasis, maar ook tijdens oefeningen en uitzendingen!


Wat ga je doen als Korporaal Logistiek?

Als Korporaal Logistiek zorg je ervoor dat de materialen die we binnen het DHC gebruiken, juist worden ingeboekt, goed worden verpakt en op de juiste plek terechtkomen. En bij een grote en flexibele organisatie als de Luchtmacht gaat het om véél materialen. In allerlei vormen en maten. Van rotorbladen tot helikoptermotor, van smeermiddelen en benzine tot kleding en vlieguitrusting. En met al die materialen moeten we zorgvuldig omgaan. Daar heb jij een belangrijk aandeel in. Als Korporaal Logistiek kun je aan de slag in verschillende logistieke domeinen, zoals Inkoop, Transport, Warehouse & Distributie, Operationeel Logistiek, Facilitair Management en Supply Chain Management (ketenlogistiek). Ook bij vredesmissies en oefeningen in het buitenland zorg jij ervoor dat alle voorraden op orde zijn.

Wat gaan we doen tijdens de infodag?

Tijdens de infodag kom je alles te weten over het werk als Korporaal Logistiek bij het DHC. We nemen je mee op de werkvloer bij de afdeling LSE en Expeditie zodat je het echte werk kan zien. Ook kan je al jouw vragen aan jouw toekomstige collega’s stellen. Welke verantwoordelijkheden heb je? Aan welke (fysieke) eisen moet je voldoen? Alles wat je wil weten, kom je te weten. Tenslotte staat er iets sportiefs op het programma! Want een toekomstige militair is wel een beetje fit.

Wanneer kom je in aanmerking?

  • Je hebt (bijna) een afgeronde mbo 2 opleiding.
  • Je kunt nauwkeurig werken en klantgericht werken.
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen en toont initiatief.
  • Je bent tussen de 17 jaar en 28 jaar en 11 maanden.

Enthousiast? Meld je dan snel aan voor onze infodag en wie weet verwelkomen wij je snel als nieuwe collega!

Vragen? Mail naar: dhc.werving@mindef.nl