Werken bij de
Onderzeedienst

Scroll

Gezien en ongezien...

Werken op en onder water. En dat zo stil mogelijk... Een onderzeeboot kan wereldwijd worden ingezet voor geheime missies. Daarom werk je bij de Onderzeedienst in hechte teams en worden collega’s vaak vrienden voor het leven.

Bekijk vacatures

Het Onderzeedienst Live Event

Onderzeedienst

  • Onderzeeboten komen gezien, maar vaak ook ongezien op veel plekken in de wereld. Geluid maken of signalen uitzenden doen zij zo min mogelijk. Op deze manier kunnen ze op een efficiĆ«nte manier andere schepen verdedigen of juist uitschakelen maar ook inlichtingen verzamelen. Het ongezien afzetten en ondersteunen van Special Forces tijdens speciale operaties is ook een taak van de onderzeeboten.

  • Aan boord van een onderzeeboot werk je met een klein team, waardoor je ook ingezet kunt worden voor andere zaken zoals bijvoorbeeld optreden als brandweerman aan boord. Het werk aan boord gaat natuurlijk vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week door, dus ook gedurende de nacht en in de weekenden worden er wachtdiensten gedraaid. Dus welke functie je ook hebt aan boord, je bent verzekerd van een veelzijdige en uitdagende baan!

  • Denk je dat je het in je hebt om dit belangrijke werk te doen? En geen zorgen, voor dit werk hoef je geen Rambo te zijn. We zoeken eerder mensen die geconcentreerd en hard kunnen werken als het nodig is, maar ook die sociaal en collegiaal zijn. Je bent tenslotte echt op elkaar aangewezen in deze bijzondere werkomgeving. Herken je jezelf hierin? Meld je dan aan voor een van onze events hieronder, of solliciteer direct op een van onderstaande vacatures!

Kom naar
een event

Vacatures