In alle stilte werken aan veiligheid

Werken bij de MIVD

Bedrading in een computer

Sommige dreigingen zie je niet in het nieuws. Maar ze zijn er wel. Hoe verweer je je tegen die vaak onzichtbare dreigingen? Dat is het werkveld van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD). Word jij die stille kracht die helpt onze maatschappij te beschermen?

Inlichtingen verzamelen over dreigingen tegen onze militairen op missie. Hackers ontmaskeren die in opdracht van buitenlandse overheden cyberaanvallen uitvoeren, op Defensie, ministeries en onze vitale infrastructuur. Controleren of militaire geheimen veilig zijn bij bedrijven waarmee Defensie samenwerkt.

Elektrische bedrading

De Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) doet dit allemaal. En nog veel meer. Wij leveren inlichtingen en veiligheidsinformatie over militaire dreigingen, sabotage, spionage en terrorisme. Inlichtingen die extreem belangrijk zijn voor Defensie om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Of het nu gaat om de nationale veiligheid of de veiligheid van militairen op missie.

Jouw kansen

Wil jij je samen met ons inzetten om Nederland veiliger te maken? Klik dan op onderstaande button en ontdek welke vacatures we op dit moment voor jou hebben bij de MIVD. 

Ontdek jouw kansen bij de MIVD

Bekijk onze vacatures