Ontmoet de Luchtmacht

Ontmoet de
Luchtmacht

De Koninklijke Luchtmacht is een van de krijgsmachtdelen van Defensie dat vanuit de lucht bijdraagt aan vrede en veiligheid wereldwijd. Met zeer geavanceerd materiaal en professionele militaire specialisten voeren we onze politieke en militaire taken uit. Zoek jij een baan op hoog niveau? Dan is de Luchtmacht echt iets voor jou.

WAT KUN JE DOEN BIJ DE LUCHTMACHT?

Straaljagerpiloot worden: wie droomt er niet van? Bij de Luchtmacht kun je als F-16/F-35 vlieger worden ingezet voor missies in het buitenland of om het Nederlandse luchtruim te bewaken. Maar we vliegen ook met vrachtvliegtuigen, transport- en gevechtshelikopters.

Hoewel onze vliegers vaak alleen in de cockpit zitten, staat teamwork centraal bij de Luchtmacht. Zo zijn onze vliegers nergens zonder hun loadmasters, die verantwoordelijk zijn voor de passagiers en goederen aan boord. En onze technici zorgen ervoor dat onze F-35’s, F-16’s, helikopters, raket- en radarsystemen optimaal werken. Onze bewakers voorkomen dat verdachte personen op onze basis komen, en onze brandweer en medisch verzorgers zijn al even onmisbaar. Bij de Luchtmacht sta je er dus nooit alleen voor.

Ontmoet ons tijdens een webinar of event

WAAROM KIES JIJ VOOR DE LUCHTMACHT?

Als je graag iets van de wereld wilt zien, is de Luchtmacht een ideale werkgever. Want ook als je geen vlieger wordt, kun je in veel landen terechtkomen. Voor een oefening of op uitzending als onderdeel van een vredesmissie.

Vacatures