Krijgsmachtdeel

Koninklijke Landmacht

De Koninklijke Landmacht is het onderdeel van Defensie dat zich op land inzet voor vrede en veiligheid. Zowel in Nederland als het buitenland worden we ingezet bij rampen, humanitaire hulp en gevechtsoperaties. En dat levert uitdagend werk op.

Waarom kies jij voor de Landmacht?

Zoek jij een avontuurlijke baan met veel afwisseling? Dan is de Landmacht de juiste plek om te gaan werken. Met 20.000 mannen en vrouwen zijn we één van de grootste werkgevers van Nederland.

Wat kun je doen bij de Landmacht?

Het is misschien flauw, maar wat kun je eigenlijk niet doen bij de Landmacht? We hebben honderden verschillende functies in uiteenlopende vakgebieden. Behalve in gevechtsfuncties kun je bijvoorbeeld ook aan de slag in de techniek of de bouw, in de communicatie of gezondheidszorg, of op logistiek of administratief gebied.

Bovendien hebben we functies op verschillend niveau, van uitvoerend tot leidinggevend, en kun je op elk niveau opleidingen volgen om jezelf te verbeteren en je loopbaan verder te ontwikkelen. Je ziet het: de Landmacht is niet alleen één van de grootste, maar ook één van de meest veelzijdige werkgevers van Nederland.

Meld je aan voor een event of webinar

 • Webinar Landmacht Verbindingsdienst

  • wo 07 jul en 11 andere data
  Communicatie is key. Zeker bij Defensie. Heb jij je weleens afgevraagd wie ervoor zorgen dat onze telefoons, radio’s, computers en satellietverbindingen optimaal blijven werken? Meld je aan voor de webinar en ontdek wat werken bij de Verbindingsdienst inhoudt. Gewoon vanuit huis!
 • Livestream Landmacht

  • do 08 jul
  Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Laat je informeren over jouw mogelijkheden en baan kansen tijdens de Livestream Landmacht.
 • Webinar Landmacht Genie

  • ma 12 jul
  Wil jij werken bij het militaire bouwbedrijf van Defensie, hindernissen bouwen en de weg vrij maken voor onze militairen? Of het opsporen en ontsmetten van chemische, biologische, radiologische en of nucleaire strijdmiddelen (CBRN)? Meld je aan voor de webinar en ontdek alles over werken bij de Genie van de Landmacht.
 • Webinar Landmacht B&T logistiek

  • ma 12 jul
  Wil jij ervoor zorgen dat goederen op voorraad blijven en ook op tijd op de juiste plaats van bestemming terechtkomen bij de Landmacht? Meld je aan voor de webinar en ontdek hoe je ‘logistiekeling’ bij de Landmacht kunt worden.
 • Webinar Landmacht Technische Dienst

  • do 15 jul
  Heb jij minimaal een (V)MBO-diploma binnen techniek en wil je sleutelen aan je carrière? Ontdek alles over het werk als technicus bij de Landmacht en meld je aan voor de webinar.

Ontdek jouw mogelijkheden

Bekijk vacatures