Krijgsmachtdeel

Koninklijke Landmacht

De Koninklijke Landmacht is het onderdeel van Defensie dat zich op land inzet voor vrede en veiligheid. Zowel in Nederland als het buitenland worden we ingezet bij rampen, humanitaire hulp en gevechtsoperaties. En dat levert uitdagend werk op.

Waarom kies jij voor de Landmacht?

Zoek jij een avontuurlijke baan met veel afwisseling? Dan is de Landmacht de juiste plek om te gaan werken. Met 20.000 mannen en vrouwen zijn we één van de grootste werkgevers van Nederland.

Wat kun je doen bij de Landmacht?

Het is misschien flauw, maar wat kun je eigenlijk niet doen bij de Landmacht? We hebben honderden verschillende functies in uiteenlopende vakgebieden. Behalve in gevechtsfuncties kun je bijvoorbeeld ook aan de slag in de techniek of de bouw, in de communicatie of gezondheidszorg, of op logistiek of administratief gebied.

Bovendien hebben we functies op verschillend niveau, van uitvoerend tot leidinggevend, en kun je op elk niveau opleidingen volgen om jezelf te verbeteren en je loopbaan verder te ontwikkelen. Je ziet het: de Landmacht is niet alleen één van de grootste, maar ook één van de meest veelzijdige werkgevers van Nederland.

Meld je aan voor een event of webinar

 • Oriëntatie dag Landmacht - Gevechtsfuncties

  • Bijna vol
  • di 27 okt
  Heb jij lef en ambitie en minimaal een VMBO-diploma op zak? Wil je alles geven en vooraan staan als het er echt toe doet? Kom dan naar de Oriëntatie dag Gevechtsfuncties in Havelte en ontdek de vele kanten die je op kunt met jouw diploma bij de Koninklijke Landmacht als Infanterist of Pantsergenist.
 • Webinar Landmacht B&T logistiek

  • do 29 okt
  Wil jij ervoor zorgen dat goederen op voorraad blijven en ook op tijd op de juiste plaats van bestemming terechtkomen bij de Landmacht? Meld je aan voor de webinar en ontdek hoe je ‘logistiekeling’ bij de Landmacht kunt worden.

Ontdek jouw mogelijkheden

Bekijk vacatures