Krijgsmachtdeel

Koninklijke Landmacht

De Koninklijke Landmacht is het onderdeel van Defensie dat zich op land inzet voor vrede en veiligheid. Zowel in Nederland als het buitenland worden we ingezet bij rampen, humanitaire hulp en gevechtsoperaties. En dat levert uitdagend werk op.

Waarom kies jij voor de Landmacht?

Zoek jij een avontuurlijke baan met veel afwisseling? Dan is de Landmacht de juiste plek om te gaan werken. Met 20.000 mannen en vrouwen zijn we één van de grootste werkgevers van Nederland.

Wat kun je doen bij de Landmacht?

Het is misschien flauw, maar wat kun je eigenlijk niet doen bij de Landmacht? We hebben honderden verschillende functies in uiteenlopende vakgebieden. Behalve in gevechtsfuncties kun je bijvoorbeeld ook aan de slag in de techniek of de bouw, in de communicatie of gezondheidszorg, of op logistiek of administratief gebied.

Bovendien hebben we functies op verschillend niveau, van uitvoerend tot leidinggevend, en kun je op elk niveau opleidingen volgen om jezelf te verbeteren en je loopbaan verder te ontwikkelen. Je ziet het: de Landmacht is niet alleen één van de grootste, maar ook één van de meest veelzijdige werkgevers van Nederland.

Meld je aan voor een event of webinar

 • VIP-dag Verbindingsdienst (ICT Landmacht)

  • do 22 apr
  Communicatie is key. Zeker bij Defensie. Heb jij je weleens afgevraagd wie ervoor zorgen dat onze telefoons, radio’s, computers en satellietverbindingen optimaal blijven werken? Dat doen onze belangrijke schakels bij de Verbindingsdienst. Meld je aan voor de infodag en ontdek alles over werken bij deze unieke eenheid. Uniek; omdat wij de enigen zijn die door onze werkzaamheden als gevecht ondersteunende eenheid werken voor en binnen de verschillende Wapens en Dienstvakken, daar ook mogelijk als Verbindelaar werkzaam zijn binnen alle Wapens en Dienstvakken. Dat maakt ons als Verbindelaar uniek en dus niet regio verbonden.
 • Webinar Landmacht Manschappen en Onderofficieren

  • ma 26 apr en 2 andere data
  Zou je graag meer willen weten over het werk wat een landmacht militaire allemaal doet en vooral hoe jij daar deelgenoot van kan worden? Volg dan deze webinar. Je krijgt antwoord op al je vragen.
 • Webinar Landmacht Livestream

  • do 29 apr en 1 andere datum
  Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Laat je informeren over jouw mogelijkheden en baan kansen tijdens de Webinar Landmacht.
 • Verken de Landmacht

  • vr 30 apr en 1 andere datum
  Heb jij lef en ambitie en minimaal een VMBO-diploma op zak? Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Kom langs, verken de Landmacht en vind jouw match.
 • Webinar Landmacht Verbindingsdienst

  • di 11 mei en 1 andere datum
  Communicatie is key. Zeker bij Defensie. Heb jij je weleens afgevraagd wie ervoor zorgen dat onze telefoons, radio’s, computers en satellietverbindingen optimaal blijven werken? Meld je aan voor de webinar en ontdek wat werken bij de Verbindingsdienst inhoudt. Gewoon vanuit huis!

Ontdek jouw mogelijkheden

Bekijk vacatures