Krijgsmachtdeel

Koninklijke Landmacht

De Koninklijke Landmacht is het onderdeel van Defensie dat zich op land inzet voor vrede en veiligheid. Zowel in Nederland als het buitenland worden we ingezet bij rampen, humanitaire hulp en gevechtsoperaties. En dat levert uitdagend werk op.

Waarom kies jij voor de Landmacht?

Zoek jij een avontuurlijke baan met veel afwisseling? Dan is de Landmacht de juiste plek om te gaan werken. Met 20.000 mannen en vrouwen zijn we één van de grootste werkgevers van Nederland.

Wat kun je doen bij de Landmacht?

Het is misschien flauw, maar wat kun je eigenlijk niet doen bij de Landmacht? We hebben honderden verschillende functies in uiteenlopende vakgebieden. Behalve in gevechtsfuncties kun je bijvoorbeeld ook aan de slag in de techniek of de bouw, in de communicatie of gezondheidszorg, of op logistiek of administratief gebied.

Bovendien hebben we functies op verschillend niveau, van uitvoerend tot leidinggevend, en kun je op elk niveau opleidingen volgen om jezelf te verbeteren en je loopbaan verder te ontwikkelen. Je ziet het: de Landmacht is niet alleen één van de grootste, maar ook één van de meest veelzijdige werkgevers van Nederland.

Meld je aan voor een event of webinar

 • Webinar Landmacht Manschappen en Onderofficieren

  • Bijna vol
  • wo 03 mrt en 2 andere data
  Heb jij lef en ambitie en wil je meewerken aan vrede en veiligheid wereldwijd? Ontdek hoe het is om militair te zijn bij de Koninklijke Landmacht; meld je aan voor deze webinar
 • Webinar Landmacht Verbindingsdienst Ladies Only

  • ma 08 mrt
  Communicatie is key. Zeker bij Defensie. Heb jij je weleens afgevraagd wie ervoor zorgen dat onze telefoons, radio’s, computers en satellietverbindingen optimaal blijven werken? Wil jij werken voor een unieke werkgever met unieke kansen en ben je benieuwd naar de verhalen van vrouwelijke militairen en hun kijk op het werken binnen de Verbindingsdienst van de Landmacht? Schrijf je dan in voor onze Webinar Ladies Only op maandag 8 maart 2021, op de “International United Nations Women’s Day” en ontdek of werken bij de Verbindingsdienst iets voor jou is! Gewoon vanuit je eigen huis, op je computer, smartphone of tablet!
 • Webinar Landmacht Verbindingsdienst

  • di 09 mrt en 1 andere datum
  Communicatie is key. Zeker bij Defensie. Heb jij je weleens afgevraagd wie ervoor zorgen dat onze telefoons, radio’s, computers en satellietverbindingen optimaal blijven werken? Meld je aan voor de webinar en ontdek wat werken bij de Verbindingsdienst inhoudt. Gewoon vanuit huis!
 • Militairen van het herstel poloton repareren een Bushmaster voertuig

  Webinar Landmacht Technische Dienst

  • do 11 mrt
  Heb jij minimaal een (V)MBO-diploma binnen techniek en wil je sleutelen aan je carrière? Ontdek alles over het werk als technicus bij de Landmacht en meld je aan voor de webinar.
 • Webinar Landmacht Vmbo Mbo Havo

  • ma 15 mrt en 2 andere data
  Zou je graag meer willen weten over het werk wat een landmacht militaire allemaal doet en vooral hoe jij daar deelgenoot van kan worden? Volg dan deze webinar. Je krijgt antwoord op al je vragen.

Ontdek jouw mogelijkheden

Bekijk vacatures