VIP Infodag 11 Luchtmobiele Brigade (MBO/HAVO)

De Infodag is bedoeld om je een goed beeld te geven over het werken en leven bij de 11de Luchtmobiele Brigade en in het bijzonder bij het 13de bataljon te Assen. Je maakt kennis met het personeel en materieel. Je krijgt een voorlichting over de 11de Luchtmobiele Brigade en je mag meedoen aan diverse activiteiten. Ook krijg je een presentatie van Werving en Selectie, hiermee kan je na het bijwonen van deze dag direct solliciteren.

Hou er rekening mee dat een groot deel van het programma buiten plaatsvindt. Neem daarvoor gepaste kleding (denk aan de weersomstandigheden), schoeisel en sportspullen voor buiten mee. Na het sportmoment is er een gelegenheid om je op te frissen/douchen. Het sportmoment zal met name in het teken staan voor wat betreft de functiecluster eisen voor de kennismakingsdagen en er zullen een aantal groeps-/samenwerking opdrachten zijn.

Wie zoeken we?

Je hebt minimaal een MBO 2-diploma. Je bent minstens 17 jaar en hooguit 27 jaar en 11 maanden oud. Je lengte is minstens 165 cm. Je bent in het bezit van zwemdiploma A. Je mag een bril of lenzen dragen. Toegestane afwijking: -6 en +6.

Tevens dien je onder andere aan onderstaande basiseisen te kunnen voldoen op het moment dat je solliciteert: Coopertest: 12 minuten hardlopen, minimaal 2700 meter. Til- en draagtest: 25 x 25 m met 20, 30 en 40 kg munitiekisten. Lopen met bepakking: 4,8 km met 25, 35 en 45 kg binnen 48 minuten.

Het programma wordt ter plaatse bekend gemaakt en vindt grotendeels buiten plaats houdt rekening met de weersomstandigheden.

Omdat er ook fysieke activiteiten in het programma zitten is het verstandig om sportkleding (voor buiten) mee te nemen wat vies mag/kan worden. Na de sport is er gelegenheid tot opfrissen/douchen.

Luchtmobiele Brigade Koninklijke Landmacht

Adres

Willem Lodewijk van Nassaukazerne
Strandweg 21
9974 SM Zoutkamp

Datum en tijd

1 februari 2017
Aanvangstijd: 10:15
Duur: 5 uur

Locatie

Hoe kom ik hier?

Andere dagen voor deze voorlichting

  • 4 apr 2017

  • 4 apr 2017