VIP dag Genie (Bouw)

Heb jij minimaal een MBO3 diploma richting techniek, een HAVO diploma met wis- en natuurkunde, een VWO diploma met het profiel Natuur en Techniek of een HBO/WO technische opleiding en ben je geïnteresseerd in een functie als onderofficier of officier Genie bij de Koninklijke Landmacht? Dan is deze VIP-dag genie bijzonder interessant voor jou. Dit is jouw kans om een goed beroepsbeeld te krijgen van de onderofficier / officier bij de Genie!

Wij nodigen jou van harte uit voor de VIP-dag Genie (voor onderofficier en officieren) op het Opleidings- en Trainingscentrum Genie te Vught. De ontvangst is tussen 08:30 en 09:00 uur. De dag is rond 16:00 uur afgelopen, het exacte programma wordt ter plaatse bekend gemaakt.

Tijdens de VIP-dag bieden wij jou de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van het Opleidings- en Trainingscentrum Genie te Vught (OTCGenie) waar defensie haar genisten, oftewel militaire bouwers, opleidt. Genisten conditioneren het terrein; ze zorgen ervoor dat anderen hun werk kunnen doen. Dat doen ze voor de gevechtseenheden (de pantsergenie) maar ook voor alle overige troepen. Zij bouwen bruggen, voeren reparaties uit, ruimen hindernissen en adviseren op het gebied van CBRN-dreigingen (chemisch , biologisch, radiologisch en nucleair). Daarnaast verzorgt het trainingscentrum genie-opleidingen voor de andere krijgsmachtdelen.

Je maakt een tour over het complex waarbij je diverse scholen bezoekt. Hier krijg je een prima beeld van een belangrijk deel van je opleiding. Je praat met aspirant officieren en onderofficieren van de Genie. Zij kunnen jou vertellen wat het inhoudt om als genist werkzaam bij de Landmacht te zijn en zijn uiteraard beschikbaar voor het beantwoorden van al jouw vragen. Bijvoorbeeld tijdens de lunch die wij je aanbieden.

Deze dag is bij uitstek geschikt voor het vormen van een beter beroepsbeeld waarmee jij je voordeel kunt doen tijdens de sollicitatieprocedure als je besluit daartoe over te gaan.

Tijdens deze dag krijg je ook algemene informatie over de Landmacht en het verloop van de sollicitatieprocedure.

Wie zoeken we?

Kandidaten met minimaal een MBO 3 Diploma in de techniek, een HAVO diploma met wis- en natuurkunde voor de functies als onderofficier. Een VWO diploma met het profiel Natuur en Techniek of kandidaten met een HBO/WO diploma in een technische richting (Bouwtechnische Bedrijfskunde, Civiele Techniek/Bouwkunde, Werktuigbouw, installatietechniek, elektrotechniek of hoger laboratorium onderwijs)voor de functies als officier.

genie, bouw, landmacht

Adres

Opleidings- en Trainingscentrum Genie Van Brederode kazerne Vught
Lunettenlaan 102 gebouw J
5263 NT VUGHT

Datum en tijd

26 februari 2019
Aanvangstijd: 09:15
Duur: 7 uur

Locatie

Hoe kom ik hier?