Infodag KMA HBO / WO

Heb jij een HBO of WO diploma en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan is deze KMA infodag interessant voor jou! Je krijgt een duidelijk beeld van de diverse functies en de opleiding tot officier die je aan de KMA gaat volgen.

De KMA Informatiedag biedt je de gelegenheid om informatie in te winnen over de officiersfuncties en daarbij horende officiersopleiding bij de Landmacht, Luchtmacht. De officiersopleiding wordt verzorgd door de Koninklijke Militaire Academie, onderdeel van de Nederlandse Defensie Academie (NLDA).

Door middel van presentaties krijg je een beeld van diverse functies, het officiersschap en de militaire opleiding aan de KMA. Ook komen de belangrijke rollen van sport en het Cadettencorps aan bod.

Cadetten (studenten) geven je een kijkje in hun leven als cadet door een rondleiding langs onder meer de legeringskamers en cadettenbar in het historische kasteel van Breda. Uiteraard krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen over de studie aan de KMA en het Bredase studentenleven.

Wervingsvoorlichters van de landmacht en luchtmacht zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over de sollicitatie-, selectie- en keuringsprocedure.

Virtual tour KMA

Adres

Koninklijke Militaire Academie
Kraanstraat 4
4811 MA BREDA

Datum en tijd

14 december 2017
Aanvangstijd: 08:30
Duur: 4 uur

Locatie

Hoe kom ik hier?