DEFLAB: Masterclass Techniek & ICT bij Defensie

Zit jij in het vijfde of laatste jaar van je VWO, ben je derde of vierdejaars HBO/WO-student of een net afgestudeerde young professional? Maak jij graag van de wereld je kantoor? En ben je bovenal een leider die voor een lastig dilemma zijn hand niet omdraait en zijn technische of ICT-kennis het liefst inzet om samen met zijn team het verschil te maken in de strijd voor vrede en veiligheid?

Kom dan op 7 maart a.s. naar het Nationaal Militair Museum en laat je tijdens een interactief middagprogramma inspireren door de verhalen van 10 vakgenoten die bewust hebben gekozen voor een carrière bij Defensie. Schrijf je nu in voor de Masterclass Techniek & ICT bij Defensie en wellicht sta jij binnenkort aan hun zijde. We zoeken enthousiaste professionals voor zowel militaire als niet-militaire functies.

NB: bij je inschrijving voor de DEFLAB Masterclass hoort een gratis entreebewijs voor het Nationaal Militair Museum; hier vindt op dezelfde dag het Defensie Techniek Event plaats, hét evenement waar je voor en na de Masterclass op interactieve wijze kennis kunt maken met de laatste technologische ontwikkelingen binnen Defensie. Meer weten?

Masterclass Techniek & ICT is een interactieve Masterclass voor jou als technisch hoger opgeleide, waar onze (technische) officieren zullen spreken over hun dagelijkse werkzaamheden, uitdagingen en passie voor techniek, innovatie en leidinggeven.

Programma:

· 10:00 – 13:00 Gratis bezoek Defensie Techniek Event

· 13:00 – 13:45 Ontvangst in het Foyer

· 14:00 – 15:15 Masterclass deel 1

o Een inkijk bij de Technische Dienst van de Koninklijke Marine

o Techniek & leidinggeven bij de Koninklijke Landmacht

· 15:15 – 15:45 koffie pauze

· 15:45 – 17:00 Masterclass deel 2

o Communicatie- en informatiesystemen & Elektronica bij de Koninklijke Luchtmacht

o Techniek, Innovatie & leiderschap bij de Defensie Materieel Organisatie

o Stichting Vrouw & Defensie

· 17:00 – 18:00 Gezamenlijke borrel met officieren

Tech Talent Event

Adres

Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soesterberg

Datum en tijd

7 maart 2019
Aanvangstijd: 10:00
Duur: 9 uur

Locatie

Hoe kom ik hier?