Ons verhaal, uw locatie

Scholenvoorlichting aanvragen

Beroepenvoorlichter aanvragen

Gedurende het schooljaar bestaat er voor decanen en docenten de mogelijkheid een recruiter aan te vragen. Het is een belangrijk jaar waarin jongeren binnen het voortgezet en beroepsonderwijs hun opleiding afronden en de arbeidsmarkt betreden.

Defensie is met de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht en de Koninklijke Marechaussee één van de grootste werkgevers van Nederland. Defensie kent een grote verscheidenheid aan functies, zowel burger als militair, die aansluiten op vrijwel elke vakrichting en op alle opleidingsniveaus. Samen met de brede loopbaanmogelijkheden maakt dit Defensie tot een aantrekkelijke werkgever. Onze beroepenvoorlichters komen daarom graag bij u op school om uw leerlingen te ondersteunen bij hun beroepskeuze door een voorlichting te verzorgen over de diverse opleidings- en loopbaanmogelijkheden bij Defensie. 

Aanvragen

Via onderstaande oranje button kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken. Om zo goed mogelijk invulling te kunnen geven aan uw wensen, ontvangen wij uw reactie graag zo ruim mogelijk voor de door u gewenste datum. 

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, dan kunt u contact opnemen met een medewerker Planning & Evenementen via de mail. Tenslotte adviseren wij u onze website goed in de gaten te houden. Wij bieden regelmatig voorlichtingen op een defensielocatie en andere evenementen en activiteiten aan.