Er blijven kansen voor jou bij Defensie!

Die baan bij Defensie lijkt jou geweldig. Toch hoor je allerlei berichten over bezuinigingen bij Defensie. Maar ook volgend jaar heeft Defensie weer duizenden jonge mensen nodig om de organisatie inzetbaar te houden. En dat betekent dus ook kansen voor jou!

Om de krijgsmacht in de toekomst operationeel houden, is vulling van onderaf noodzakelijk. Daarom werven we ook nu jonge, enthousiaste militairen. Omdat er nou eenmaal altijd mensen nodig blijven die opkomen voor andere mensen.

Veel verschillende functies

Het klopt natuurlijk dat Defensie moet inkrimpen en dat we de taken anders moeten inrichten. Maar dat betekent nog steeds dat we belangrijk werk verrichten en veel functies te vullen hebben. Om onze pantservoertuigen te laten rijden, onze vliegtuigen te laten vliegen en onze schepen te laten varen, houden we behoefte aan de instroom van jonge collega’s. Daarnaast is werving nodig om een juiste mix te houden tussen ervaren en niet ervaren collega’s, jong en oud.

Solliciteren heeft zin!

Solliciteren heeft dus zeker zin, óók nu we inkrimpen. Je krijgt hier de mogelijkheid om onder bijzondere omstandigheden in een bijzondere organisatie bijzonder werk te doen. Dat levert je unieke werk- en levenservaring op, waar je de rest van je carrière profijt van hebt!