werkenbijdefensie.nl
Meld je gratis aan Lees verder
 1. Het programma

 2. Locatie & Vervoer

11 sprekers met real-life cases

 • placeholder

  11:00 - 11:30

  Eerste luitenant Michael Heffels, Bsc.

  Hoe bescherm je een mobiele satellietschotel tegen hitte en stof in de woestijn van Mali? Eerste luitenant Michael Heffels vertelt je 's morgens over zijn dilemma's als officier bij de Luchtmacht.

  Bekijk fragment

 • placeholder

  12:00 - 12:30

  Kapitein Peter Corvers, Ing.

  Hoe geef je leiding aan technische specialisten tijdens een project met tactische complicaties onder extreme temperaturen? Kapitein Peter Corvers, ing. vertelt je over zijn werk als officier bij de Landmacht.

  Bekijk fragment

 • placeholder

  14:30 - 15:00

  Patrick van Der Burg, Ing.

  De Defensie Materieel Organisatie zorgt voor modern en veilig materieel. Patrick van der Burg, ing. spreekt over de technische uitdagingen die hij tegenkomt bij de DMO.

  Bekijk fragment

 • placeholder

  11:00 - 11.30

  Luitenant-kolonel Jan-Willem van Gent

  Wat zijn je taken als officier bij de ICT-provider van de Luchtmacht? Luitenant-kolonel Jan-Willem van Gent vertelt je 's morgens alles over deze leidinggevende functie.

 • placeholder

  11:30 - 12:00

  Luitenant ter Zee 2 OC
  Marcel den Hartog

  Als officier werk je niet alleen op een kazerne in Nederland. Luitenant ter Zee 2 OC Marcel den Hartog gaat in op het werken aan technische ontwikkelingen over de grens.

 • placeholder

  11:30 - 12:00

  Luitenant ter Zee 2 OC Viktor Nugter, Ir.

  Benieuwd naar het leven en werk van een marineofficier? Luitenant ter Zee 2 OC Viktor Nugter, ir. geeft je een inkijk bij de Technische Dienst van de Marine.

 • placeholder

  12:00 - 12:30

  Tweede luitenant Dean Mehlbaum, BSc.

  Hoe zorg je ervoor dat jouw eenheid voertuigen repareert onder moeilijke omstandigheden? Tweede luitenant Dean Mehlbaum, BSc. vertelt je 's middags alles over zijn werk als officier bij de Landmacht.

 • placeholder

  12:00 - 12:30

  Kapitein Martine Venema-Koek

  Hoe geef je leiding aan een Communicatie- en Informatiesystemenbataljon bij de Landmacht? Kapitein Martine Venema-Koek legt het 's middags aan je uit.

 • placeholder

  13:30 - 14:00

  Kolonel Henk Ras

  Tijdens een missie word je aangevallen door een hacker. Verbreek je de verbinding of achterhaal je de dader? Kolonel Henk Ras vertelt alles over zijn ervaringen bij het Defensie Cyber Commando.

Meld jezelf en een vriend(in) aan en maak kans om thuis te worden opgehaald

Amorak
Meld je gratis aanBekijk video

Bekijk Tech Talent Event 2016

Onze technische vacatures
voor HBO en WO