Snuffelstage

Lees dit goed voor je verder gaat!!!!!

Kies hieronder een stageweek en onthoud deze stagedatum (deze wordt verder niet meer vermeld).  Bij aanmelden alleen de naam gebruiken die in het paspoort van de leerling voorkomt. Dus ouders, niet je eigen naam gebruiken!
Na jouw aanmelding krijg je automatisch formulieren via de mail opgestuurd welke je ingevuld en met bijlages via de mail moet opsturen naar njj.meester.01@mindef.nl  Zorg bij alle correspondentie dat in het onderwerp van de mail je naam, stage weeknummer en stagedatum staan vermeld. (Bijvoorbeeld = Onderwerp: Snuffelstage Jan Patat week 48 (27 nov t/m 30 nov 2018) Mocht je geen gebruik meer willen maken van de stage, laat het dan zo snel mogelijk weten, zodat een ander in jouw plaats kan!

Doe een kleine begeleidende tekst met motivatie en stuur alles zo snel mogelijk (binnen 2 weken) retour om zeker te zijn van plaatsing. Alleen een correct opgestelde mail wordt in behandeling genomen. Verder mag de mail niet groter zijn dan 10 MB. Dus verklein je documenten indien nodig! Je krijgt geen foutmelding, maar de mail komt niet binnen als deze de 10MB overschrijdt. 

Als de juiste procedure is gevolgd en alle documenten zijn digitaal aangeleverd, ontvang je de definitieve bevestiging van plaatsing van de Coordinator Snuffelstage.

Om zoveel mogelijk van de Koninklijke Marine (KM) te zien organiseert de KM voor VMBO- HAVO- en VWO leerlingen op regelmatige basis zogeheten oriënterende- of snuffelstages. Gedurende deze stages kan een stagiaire groepsgewijs op een informatieve manier kennis maken met de Koninklijke Marine. Dit gaat op een militaire manier waarbij intensieve fysieke inspanning niet wordt gemeden.

De duur van deze oriënterende- of snuffelstage is vier dagen (± 40 uur) en er kan niet van de vooraf vastgestelde periodes worden afgeweken. Omdat het een aaneengesloten programma is, inclusief overnachtingen, is deelname aan slechts één of twee dagdelen niet mogelijk. Het aantal deelnemers aan de snuffelstages, die altijd in omgeving Den Helder plaatsvinden, is beperkt tot groepen van maximaal 22 personen per periode en gebonden aan de volgende voorwaarden:

- De leerling moet bij aanvang stage minimaal 15 jaar zijn (geen uitzonderingen)
- Er mogen niet meer dan 3 personen van de zelfde school in één groep zitten.
- Er worden geen (reis)kosten vergoed door de Koninklijke Marine.
- Voor deze stage krijg je geen stagevergoeding.
- De leerling moet verzekerd zijn.
- Zowel de ouders als de school moeten toestemming geven voor de snuffelstage en tekenen daarvoor ook een overeenkomst.
- Deze overeenkomst is ook geldig voor de school, dus geen eigen overeenkomsten opsturen.

Tip: check ook je spambox als je na aanmelding geen bericht ontvangt!