Wel bij Defensie, niet als militair

Open sollicitatie (niet-militair)

Naast 40.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zo’n 16.000 burger-medewerkers bij Defensie. Wil jij in je eigen vakgebied bijdragen aan een professionele defensieorganisatie en daarmee aan vrede en veiligheid in binnen- en buitenland? Doe dan een open sollicitatie en ontdek jouw kansen bij Defensie!

Wat je bij Defensie precies gaat doen is afhankelijk van je opleiding en ervaring en waar jouw persoonlijke interesse naar uit gaat. Omdat we voor MBO- en HBO-opgeleid personeel verschillende mogelijkheden hebben komen we graag met jou in contact om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Op dit moment zoeken we mensen in techniek, ICT en Logistiek.

Je kunt op dit moment bij één onderdeel bij Defensie een open sollicitatie doen voor een niet-militaire functie: bij de Commando Materieel en IT (COMMIT). Check het mailadres onderaan deze pagina!

Wat bieden we?

Naast een goed salaris, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bieden we je (onder voorwaarden) betaald ouderschapsverlof (maximaal 75% van je salaris), een vergoeding voor woon-werkverkeer, uitgebreide studiemogelijkheden en een extra verlofregeling voor ouderen. Lees hier meer over je arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je iets wat veel andere werkgevers niet kunnen: de kans om indirect bij te dragen aan vrede en veiligheid wereldwijd.

Wie zoeken we?

Heb je een MBO- of HBO-opleiding binnen de Techniek (electronica, electrotechniek, werktuigbouwkunde, scheepsbouw, systeemtechniek, natuurkunde, etc), IV/ICT, (Technische) Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Logistiek of Inkoop/Verwerving, dan komen wij graag met jou in contact. We zoeken mensen met ervaring, maar voor starters zijn er ook mogelijkheden. Belangrijk is dat je goed kunt samenwerken met collega’s.

Interesse?

Commando Materieel en IT (COMMIT)

Heb jij interesse in een mooie functie bij de Commando Materieel en IT (COMMIT)? Mail dan je CV naar Open.Sollicitatie.DMO@mindef.nl en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Overig

Weet je het nog niet, of heb je een voorkeur voor een ander onderdeel van Defensie? Mail dan je CV naar burgerwerving@mindef.nl en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!