Werken bij Defensie?

Open Sollicitatie

Solliciteren

Wil jij bij Defensie werken als militair, maar weet je nog niet bij welk krijgsmachtdeel of in welke richting? Dan kun je via een open sollicitatieformulier je gegevens en voorkeuren insturen en kijken wij of er een match is.

Wat kun je verwachten?

Op basis van je opleidingsniveau, leeftijd en misschien zelfs al werkervaring maken we een snelle inschatting of er een match is. Als die er is, nodigen we je uit voor een selectietraject. We nemen dan in één dag een fysieke meting bij je af en bespreken welke functie het beste bij je past. Heb je een keuze kunnen maken, dan zet een medewerker bureau aanstellingen je open sollicitatie om in een reguliere sollicitatie.

[b]“LET OP: Bij de Koninklijke Marechaussee zijn de vacatures voor opleidingen die starten in 2020 reeds gevuld! We verwachten dat in november 2020 de vacatures voor wachtmeester en marechaussee-beveiliger weer opengaan. Deze vacatures zijn voor de opleidingen die starten in het 1e en 2e kwartaal van 2021. Tot die tijd kun je dus ook niet via een open sollicitatie solliciteren naar deze twee functies.”
[/b]

Wat kun je met jouw achtergrond?

Defensie is een enorm brede organisatie en een zeer veelzijdige werkgever. Of je nu een (V)MBO-diploma op zak hebt of (bijna) klaar bent met een WO-opleiding; voor vrijwel iedereen hebben we diverse uitdagende functies. Van ICT- en techniekfuncties tot gevechts- en officiersfuncties. Ter land, ter zee én in de lucht.

De beste start van je toekomst

Defensie is niet zomaar een werkgever. Een baan bij Defensie is een investering in je toekomst. Als militair doe je unieke werk- en levenservaring op en ontwikkel je belangrijke competenties, zoals discipline, teamgeest, flexibiliteit, stressbestendigheid en verantwoordelijkheid. Allemaal vaardigheden die gedurende je carrière goed van pas komen, of je die nu binnen of buiten Defensie voortzet.

Ontdek jouw mogelijkheden

Start je keuzekompas