Webinar

Reservist Tolk

  • Landmacht
  • HBO, WO

Kies hier een datum & locatie:

Ben jij tussen de 18-55 jaar, heb je een talenknobbel en zou je wel als parttime tolk ingezet willen worden bij de Landmacht? Meld je dan aan voor de webinar over de functie als Reservist Tolk bij de Koninklijke Landmacht.

Als Reservist Tolk bij Defensie doe je tolkopdrachten op de meest uitdagende locaties ter wereld, maar ook gewoon in Nederland. Je moet in ieder geval wel uitzendbereid- en geschikt zijn. Je kunt voor alle Defensieonderdelen worden ingezet om onze militairen te ondersteunen in de communicatie, zowel nationaal als internationaal.

Inhoud functie

We zoeken Reservist Tolken voor verschillende talen en taalgebieden. Momenteel zijn dat vooral de Slavische talen zoals Oekraïens en Russisch, maar daarnaast ook Frans en Arabisch. Alleen sollicitanten die één of meer van deze gewenste doeltalen spreken, zullen worden uitgenodigd voor het vervolgtraject.

Inhoud webinar

In de webinar vertellen we je meer over wat werken als Reservist-Tolk inhoudt. Je werkt op 0-urenbasis; van daaruit kan je worden opgeroepen. In de webinar leggen we je uit hoe dat precies werkt. Ook beantwoorden we zoveel mogelijk van je vragen. Na de webinar kun je, als je wilt, direct solliciteren. Let op: deelname aan deze webinar is een voorwaarde om te kunnen solliciteren!

Als jij eerder militair was bij de Landmacht of een specifieke deskundigheid bezit die voor de Landmacht relevant is, informeren we je graag over het Rejoin-traject.

Nieuwsgierig?

Wil je ontdekken wat werken als Reservist Tolk bij de Landmacht bij jou past? Schrijf je snel in, dan zien we je binnenkort!

Een aantal tips voordat je begint:

  • Je volgt de webinar thuis op een computer, mobiel of tablet.
  • Zorg voor een internetverbinding.
  • Zorg dat je in een rustige omgeving bent.
  • Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat wij jou en jij ons goed kunt verstaan.
  • Verdere instructies ontvang je als je je hebt aangemeld.