Webinar

Webinar Marine Onderofficier Militair Verpleegkundige

  • Marine
  • MBO, HBO

Kies hier een datum:

Studeer je af als Verpleegkundige MBO-niveau 4, HBO-V of ben je al afgestudeerd? En wil je je medische skills gebruiken in een uitdagende werkomgeving? Meld je aan voor de webinar en maak kennis met het werk als Onderofficier Verpleegkundige bij Defensie.

Tijdens de webinar kom je alles te weten over je werk als Onderofficier Verpleegkundige bij Defensie. Ontdek de werkzaamheden, van het behandelen van kleine kwalen en het verrichten van pre-diagnoses tot het verlenen van spoedeisende hulpverlening en het uitvoeren van lichamelijk onderzoek. Natuurlijk moet je stevig in je schoenen staan en leiden we je op tot militair. Als verpleegkundige bij de Defensie zijn trainingen en oefeningen een vast onderdeel in je werk. Je kunt als Onderofficier Verpleegkundige aan de slag bij de Marine, de Landmacht of de Luchtmacht. In de webinar praten we over de diverse plaatsingen die mogelijk zijn, afhankelijk van jouw voorkeur.

Via een online meeting tool kijk en luister je naar een recruiter die je alles vertelt over het werk en leven als Onderofficier Militair Verpleegkundige bij de Defensie. Je volgt de webinar via je PC, Mac, tablet of telefoon. Heb je een vraag? Je kunt je audio en/of video inschakelen en je vraag stellen.

Let op: om te kunnen solliciteren op de vacature Militair Verpleegkundige moet je het diploma MBO-4 Verpleegkundige of HBO-V hebben, of hiervoor gaan afstuderen. Deze opleidingen worden niet bij Defensie gegeven.

Een aantal tips voordat je begint:

  • Je volgt de webinar thuis op een computer, mobiel of tablet.
  • Zorg voor een internetverbinding.
  • Zorg dat je in een rustige omgeving bent.
  • Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat wij jou en jij ons goed kunt verstaan.
  • Je kunt vooraf of tijdens de webinar instellen of je met of zonder audio wilt deelnemen.
  • Verdere instructies ontvang je als je je hebt aangemeld.

Wil jij graag je medische skills inzetten bij Defensie? Meld je nu aan voor de webinar!