Webinar

Webinar Luchtmacht Schilder / plaatwerker Live Q&A

  • Luchtmacht
  • MBO

Kies hier een datum:

Wil jij ervoor zorgen dat coatings op vliegtuigen en helikopters, die zwaar worden belast door hitte, kou, zout of rondvliegend zand, weer worden hersteld? Of ervoor zorgen dat de F-35 onzichtbaar blijft op de radar? Meld je dan aan voor de live Q&A sessie en ontdek alles over het werk als schilder of plaatwerker bij de Luchtmacht.

Tijdens deze livestream kijk en luister je naar een tafelsessie waarbij Dennis, de presentator van de serie Dennis draait mee, een ambassadeur uit het vakgebied, een recruiter én een vertegenwoordiger van de Koninklijke Luchtmacht samen in gesprek gaan om al jouw vragen te beantwoorden. Natuurlijk heb je jouw vragen al kunnen stellen in de comments van de YouTube aflevering, maar tijdens dit event geven de tafelgasten antwoord op al jouw vragen over het werken en leven bij de Luchtmacht. Deze kun je dus gewoon live stellen! Je volgt de sessie via je computer, tablet of telefoon. Wat houdt het werk als schilder of plaatwerker in? Je zorgt ervoor dat de schade aan vliegtuigen en helikopters hersteld wordt zodat ze weer de lucht in kunnen. Dat betekent dat je veel verantwoordelijkheid hebt. Tijdens deze livestream ontdek je wat er komt kijken bij het werk als technicus op deze afdelingen. Jullie stellen de vragen, wij geven antwoord. Wil jij werken bij de Luchtmacht als technicus? Meld je nu aan voor deze live Q&A!

Een aantal tips voordat je begint: Je volgt de livestream thuis op een computer, mobiel of tablet. Zorg voor een internetverbinding. Zorg dat je in een rustige omgeving bent. Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat je ons goed kunt verstaan. Verdere instructies ontvang je als je je hebt aangemeld.

Let op: Deze live Q&A geldt niet als reservisten voorlichting.