Webinar

Webinar Luchtmacht Munitietechniek Live Q&A

  • Luchtmacht
  • MBO

Kies hier een datum:

Als je meer wilt doen met jouw technische skills én wapensystemen interessant vindt, is een baan als munitietechnicus misschien wel iets voor jou. Je zorgt er dan onder andere voor dat de wapens voor de vliegers in topstaat zijn zodat ze de juiste luchtsteun kunnen geven. Meld je aan voor de live Q&A sessie en ontdek alles over het werken bij de Luchtmacht als munitietechnicus.

Tijdens deze livestream kijk en luister je naar een tafelsessie waarbij Dennis, de presentator van de serie Dennis draait mee, een ambassadeur uit het vakgebied, een recruiter én een vertegenwoordiger van de Koninklijke Luchtmacht samen in gesprek gaan om al jouw vragen te beantwoorden. Natuurlijk heb je jouw vragen al kunnen stellen in de comments van de YouTube aflevering, maar tijdens dit event geven de tafelgasten antwoord op al jouw vragen over het werken en leven bij de Luchtmacht. Deze kun je dus gewoon live stellen! Je volgt de sessie via je computer, tablet of telefoon. Wat houdt het werk als munitietechnicus in? Je zorgt ervoor dat de wapensystemen van de vliegtuigen en helikopters in perfecte staat verkeren. Van inspecties aan bommen en handvuurwapenmunitie tot aan onderdelen uit schietstoelen. Een baan met veel verantwoordelijkheid dus. Tijdens deze livestream ontdek je wat er komt kijken bij het werk als technicus op deze afdeling. Jullie stellen de vragen, wij geven antwoord. Wil jij werken bij de Luchtmacht als munitietechnicus? Meld je nu aan voor deze live Q&A!

Een aantal tips voordat je begint: Je volgt de livestream thuis op een computer, mobiel of tablet. Zorg voor een internetverbinding. Zorg dat je in een rustige omgeving bent. Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat je ons goed kunt verstaan. Verdere instructies ontvang je als je je hebt aangemeld.

Let op: Deze live Q&A geldt niet als reservisten voorlichting.