Webinar

Webinar Luchtmacht Livestream

  • Luchtmacht
  • MBO

Kies hier een datum:

Heb jij minstens een MBO2-diploma en heb je interesse in één van de onderstaande functies? Kom dan meer te weten over het werk als Chauffeur / Allround monteur / Automonteur of Uitvoerder technische dienst PATRIOT en meld je aan!

Op deze dag word er een unieke kans gegeven om uitleg te krijgen door verschillende ambassadeurs van de Luchtmacht die zelf het dienstvak uitoefenen. Zorg dat je er bij bent en voldoende vragen hebt, want een baan bij defensie is toch altijd net even iets anders!

Let op: Voor deze individuele functies heb je natuurlijk verschillende vooropleidingen nodig.

Klik Hieronder op de betreffende link en kijk of je voldoet!

KORPORAAL CHAUFFEUR (MBO 2) : korporaal-chauffeur-mbo-2

ALLROUND MONTEUR (MBO 2) : korporaal-mechanische-gronduitrusting-mbo-2

KORPORAAL AUTOMONTEUR (MBO 2) : korporaal-automonteur-mbo-2

UITVOERDER TECHNISCHE DIENST PATRIOT : onderofficier-informatie-en-detectietechnologie-patriot

ALLROUND MONTEUR (MBO3/4) : onderofficier-mechanische-gronduitrusting-mbo-3-4

Kortom, tijdens de uitgebreide livestream, die ongeveer 1,5 uur duurt, kom je veel te weten over de verschillende functies. Aansluitend aan de livestream heb je de mogelijkheid om tijdens de Q&A sessie van 30 minuten vragen te stellen aan verschillende militairen.

Webinar tips:

De webinar volg je vanuit huis op een computer, mobiel of tablet. (voor mobiel of tablet heb je een app nodig Android - Apple) Een account aanmaken is niet nodig, volg de instructie uit de e-mail die we 1 dag vooraf sturen Zorg voor een goede internetverbinding. Zorg dat je in een rustige omgeving bent. Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat wij jou en jij ons goed kunt verstaan.