Webinar

Webinar Luchtmacht Informatie & Detectie Techniek Patriot

  • Luchtmacht
  • MBO

Kies hier een datum:

Als onderofficier Informatie- en Detectie technicus bij het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando zorg jij dat het Patriot luchtverdedigingssysteem ten alle tijden inzetbaar is, wil je weten hoe? Meld je aan voor de Webinar en ontdek alles over het werk als technicus bij de Luchtmacht.

Het Patriot systeem is een luchtverdedigingssysteem tegen o.a. vliegtuigen en ballistische raketten. Dat betekent dat het systeem ten alle tijden inzetbaar moet zijn én blijven. Samen met je team zorg je voor het onderhoud, reparaties en modificaties aan dit wapensysteem. Dit kan zijn in Nederland of Duitsland, tijdens oefeningen maar ook bij missies in conflictgebieden sta je altijd paraat om eventuele problemen of storingen op te lossen. Tijdens deze Webinar ontdek je wat er komt kijken bij het werk als technicus op de afdeling Informatie en Detectie Techniek. We vertellen je meer over welke functie bij jou past en aan welke eisen je moet voldoen. Alles wat je wil weten, kom je te weten. De tijd vliegt voorbij! Heb je vragen? Vragen!

Via een online meeting tool kijk en luister je naar een recruiter van de Luchtmacht die je alles vertelt over het werk en leven bij één van de meest veelzijdige werkgevers van Nederland. Je volgt de webinar via je PC, Mac, tablet of telefoon. Heb je een vraag? Je kunt je audio en/of video inschakelen en je vraag stellen.

Een aantal tips voordat je begint:

  • Je volgt de Webinar thuis op een computer, mobiel of tablet.
  • Zorg voor een internetverbinding.
  • Zorg dat je in een rustige omgeving bent.
  • Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat wij jou en jij ons goed kunt verstaan.
  • Verdere instructies ontvang je als je je hebt aangemeld.

Wil jij werken bij de Luchtmacht als technicus? Meld je nu aan voor de webinar!