Webinar

Webinar Luchtmacht CIS Transmissie Live Q&A

  • Luchtmacht
  • VMBO, MBO, HAVO, VWO, HBO propedeuse, HBO, WO

Kies hier een datum:

Wil jij werken in de ICT en ervoor zorgen dat de vliegers altijd met de juiste mensen in contact staan? Meld je dan aan voor de live Q&A sessie en ontdek alles over het werk binnen CIS Transmissie bij de Luchtmacht.

Tijdens deze livestream kijk en luister je naar een tafelsessie waarbij Dennis, de presentator van de serie Dennis draait mee, een ambassadeur uit het vakgebied, een recruiter én een vertegenwoordiger van de Koninklijke Luchtmacht samen in gesprek gaan om al jouw vragen te beantwoorden. Natuurlijk heb je jouw vragen al kunnen stellen in de comments van de YouTube aflevering, maar tijdens dit event geven de tafelgasten antwoord op al jouw vragen over het werken en leven bij de Luchtmacht. Deze kun je dus gewoon live stellen! Je volgt de sessie via je computer, tablet of telefoon. Binnen dit vakgebied ben je een belangrijke schakel in de communicatie tussen grond- en luchtsystemen. Dat betekent dat je veel verantwoordelijkheid hebt. Tijdens deze livestream ontdek je wat er komt kijken bij het werk als technicus op de afdeling ICT Transmissie. Jullie stellen de vragen, wij geven antwoord. Wil jij werken bij de Luchtmacht als ICT’er? Meld je nu aan voor deze live Q&A!

Een aantal tips voordat je begint:

Je volgt de livestream thuis op een computer, mobiel of tablet. Zorg voor een internetverbinding. Zorg dat je in een rustige omgeving bent. Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat je ons goed kunt verstaan. Verdere instructies ontvang je als je je hebt aangemeld.

Let op: Deze live Q&A geldt niet als reservisten voorlichting.