Webinar

Webinar Luchtmacht Automonteur MBO2

  • Luchtmacht
  • MBO

Kies hier een datum:

Heb jij minstens een MBO2-diploma op het gebied van Bedrijfsautotechiek, Eerste Automonteur of Mobiele-werktuigtechniek, en lijkt het je tof om te sleutelen aan voertuigen die je nergens anders ziet? Kom meer te weten over het werk van een automonteur bij de Luchtmacht. Meld je aan voor deze Webinar automonteur!

Korporaal Automonteur word je niet zomaar. Naast een technische opleiding moet je ook voldoen aan diverse toelatingseisen. Tijdens de webinar vertelt een recruiter je hier meer over. Als Korporaal Automonteur voer je onderhoud en reparaties uit aan voertuigen van de Luchtmacht onder leiding van de Onderofficier Automonteur. Dit zal niet altijd in een warme werkplaats op een basis van de Luchtmacht zijn, maar ook in de regen, sneeuw, ergens in het bos of op de heide. Zoals elke militair moet je er rekening mee houden dat je uitgezonden kunt worden naar oefeningen in het buitenland en vredesmissies waar ook ter wereld.

Via een online meeting tool kijk en luister je naar een recruiter die je alles vertelt over het werk als Korporaal Automonteur. Je volgt de webinar via je PC, Mac, tablet of telefoon. Heb je een vraag? Je kunt je audio en/of video inschakelen en je vraag stellen.

Een aantal tips voordat je begint:

  • Je volgt de webinar thuis op een computer, mobiel of tablet.
  • Zorg voor een internetverbinding.
  • Zorg dat je in een rustige omgeving bent.
  • Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat wij jou en jij ons goed kunt verstaan.
  • Je kunt vooraf of tijdens de webinar instellen of je met of zonder video en/of audio wilt deelnemen.
  • Verdere instructies ontvang je als je je hebt aangemeld.

Alles weten over werken als automonteur bij de Luchtmacht? Meld je aan voor de webinar!

Wil je nu al meer weten over de vacature Korporaal Automonteur Luchtmacht? App dan even met Carlo via 06 82 12 76 98 of mail naar recruiterzuid104@werkenbijdefensie.nl.