Webinar

Webinar Landmacht Verbindingsdienst Ladies Only

  • Landmacht
  • VMBO, MBO, HAVO, VWO, HBO propedeuse, HBO, WO

Kies hier een datum:

Communicatie is key. Zeker bij Defensie. Heb jij je weleens afgevraagd wie ervoor zorgen dat onze telefoons, radio’s, computers en satellietverbindingen optimaal blijven werken? Wil jij werken voor een unieke werkgever met unieke kansen en ben je benieuwd naar de verhalen van vrouwelijke militairen en hun kijk op het werken binnen de Verbindingsdienst van de Landmacht? Schrijf je dan in voor onze Webinar Ladies Only op maandag 8 maart 2021, op de “International United Nations Women’s Day” en ontdek of werken bij de Verbindingsdienst iets voor jou is! Gewoon vanuit je eigen huis, op je computer, smartphone of tablet!

Om 16:00 uur start de webinar. Het programma duurt ongeveer 1 uur . We vertellen je graag alles over de Verbindingsdienst, de ICT-dienst van de Landmacht door de ogen van een aantal vrouwelijke militairen. Deze vrouwelijke militairen van soldaat tot majoor delen graag hun ervaringen met jullie. Kom meer te weten over hun onmisbare rol in het succesvolle verloop van een missie. Als verbindende schakel kun je alle kanten op in de techniek, zowel met je (V)MBO-achtergrond als met je WO-diploma. Tijdens de webinar vertellen zij je meer over de functies en verantwoordelijkheden.

Via een online meeting tool kijk en luister je naar de dames van de Verbindingsdienst die je alles vertellen over dit bijzondere werk. Deze webinar is voor Ladies Only en zal dan ook volledig in handen zijn van vrouwelijke militairen van de Landmacht. Dus ben je benieuwd naar de verhalen van deze dames en hun kijk op het werken als vrouw binnen de Verbindingsdienst? Schrijf je dan nu in !