Webinar

Reservist Bevoorrading & Transport

  • Landmacht
  • VMBO Basis, VMBO Kader, VMBO Gemengd, VMBO Theoretisch, MBO 2, MBO 3, MBO 4, HAVO, VWO, HBO, WO

Kies hier een datum & locatie:

Heb jij interesse in werken als Reservist bij het Bevoorrading en Transport Commando (B&TCo) van de Lanmacht? Luister via je computer, laptop, tablet of telefoon online mee en leer alles over het werken bij het B&TCo als reservist. 

Het Bevoorrading & Transport Commando is dé logistieke dienstverlener van de Landmacht. Wanneer je als Reservist Bevoorrading & Transport aan de slag gaat, kun je werken als reservist chauffeur of als reservist logistiek medewerker. Als reservist chauffeur ben je verantwoordelijk voor jouw eigen voertuig, lading en uitvoering van ritten. Je vervoert militair materieel in containers en op flattracks met behulp van vrachtauto’s met een wissellaadsysteem. Bij materieel kun je denken aan voeding, brandstof, munitie en militaire voertuigen en uitrusting. Als reservist logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor inslag, opslag, uitslag en beheer van goederen. Ook het verpakken, verzenden en transporteren van goederen wereldwijd is onderdeel van jouw taak.

Behalve chauffeur of logistiek medewerker ben je natuurlijk ook reservist en maak je kennis met alles wat hierbij hoort, zoals schieten, camoufleren en militaire EHBO. Als chauffeur of logistiek medewerker wordt er dus van je verwacht dat je ook militair kunt optreden, dat maakt jouw baan als Reservist Bevoorrading & Transport uniek!

Wil je meer weten over het werken als Reservist Bevoorrading & Transport? Schrijf je dan in voor deze webinar! Een recruiter zal je alles vertellen over het B&TCo en het sollicitatie- en keuringstraject. Ook sluit er iemand aan vanuit het B&TCo die je meer kan vertellen over het werken als reservist bij het B&TCo.

Zien we jou digitaal?

Een aantal tips voordat je begint:

  • Zorg voor een goede internetverbinding, zodat je niets kunt missen
  • Volg de webinar in een rustige omgeving, dan word je niet afgeleid en kun je gemakkelijk vragen stellen
  • Check van te voren je camera, geluid en microfoon
  • Maak, bij voorkeur, gebruik van een koptelefoon of oortjes, zodat wij jou en jij ons goed kunt verstaan
  • Mogelijke verdere instructies volgen na aanmelding