Webinar

BBL GENIE

  • Landmacht
  • VMBO Basis, VMBO Kader, VMBO Gemengd, VMBO Theoretisch, MBO 2, MBO 3, MBO 4

Kies hier een datum & locatie:

Heb jij minimaal je VMBO-B diploma (bijna) op zak, wil je een technische opleiding doen én meteen geld verdienen? Meld je aan voor de Webinar en ontdek of de BBL-opleiding Genie van het Regiment Genietroepen iets voor jou is.

Bouwen aan je carrière met een veelzijdige baan

Je wordt aangesteld als militair bij Defensie en gaat werken bij de Genie, het militaire bouwbedrijf van Defensie gespecialiseerd in gevechtsondersteuning, constructie en CBRN (chemisch, biologisch, radiologisch en nucleair). De BBL-opleiding Genie bestaat uit een mix van theorie en praktijk en duurt gemiddeld 24 maanden. Na 9 maanden de Algemene Militaire Opleiding (AMO) te hebben afgerond en het ontvangen van je MBO-2 diploma ‘gevechtsondersteuner’, geef je je voorkeur aan één van de functierichtingen van de Genie.

Bij de Genie ben je verzekerd van een uitdagende en veelzijdige baan. Je legt bruggen en wegen aan, bouwt mee aan een infrastructuur voor Nederlandse militairen in missiegebieden en ondersteunt het optreden van de gevechtseenheden door het vrijmaken van de weg. Daarnaast leg je hindernissen aan of ruim je deze op en zorg je ervoor dat je collega’s worden beschermd tegen gevaarlijke stoffen en explosieven.

Via een online meeting tool kijk en luister je naar een instructeur van de BBL Genie die je alles over de BBL-opleiding Genie vertelt. Je volgt de Webinar via je PC, Mac, tablet of smartphone. Heb je een vraag? Je kunt je audio en/of video inschakelen en je vraag stellen.

Een aantal tips voordat je begint:

  • Je volgt de Webinar thuis op een computer, mobiel of tablet.
  • Zorg voor een internetverbinding.
  • Zorg dat je in een rustige omgeving bent.
  • Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat wij jou en jij ons goed kunt verstaan.
  • Je kunt vooraf of tijdens de Webinar instellen of je met of zonder video en/of audio wilt deelnemen.
  • Verdere instructies ontvang je als je je hebt aangemeld via de mail. Mail niet ontvangen? Check je spam!

Wil je meer weten over de BBL-opleiding van de Genie en jouw toekomstige baan als technisch militair? Meld je aan voor de Webinar!