Webinar

Webinar Ladies Only (09-12)

  • Marine, Landmacht, Luchtmacht, Marechaussee
  • HBO propedeuse

Kies hier een datum:

Wil jij werken voor een unieke werkgever met unieke kansen en ben je benieuwd naar de verhalen van vrouwelijke militairen en hun kijk op het werken als vrouw binnen Defensie? Schrijf je dan in voor onze Webinar Ladies Only en ontdek of werken bij Defensie iets voor jou is! Gewoon vanuit je eigen huis, op je computer, smartphone of tablet!

De militairen van Defensie werken dagelijks aan vrede, vrijheid en veiligheid in Nederland en daarbuiten. Zij dragen daarmee bij aan de stabiliteit en veiligheid in de wereld. Via een online meetingstool kijk en luister je naar vrouwelijke militairen van Defensie die je alles vertellen over dit bijzondere werk. Deze webinar is ladies only en zal dan ook volledig in handen zijn van vrouwelijke recruiters van defensie. Dus ben je benieuwd naar de verhalen van vrouwelijke militairen en hun kijk op het werken als vrouw binnen Defensie? Schrijf je dan nu in! Je volgt de webinar via je PC, Mac, tablet of telefoon.

De dames vertellen je alles over hoe het is om militair te zijn bij Defensie. Daarnaast ontdek je meer over de verschillende krijgsmachtdelen (Landmacht, Luchtmacht, Marine en Marechaussee) waar jij aan de slag kunt gaan.

Een aantal tips voordat je begint:

  • Je volgt de webinar thuis op een computer, mobiel of tablet.
  • Zorg voor een goede internetverbinding of een goed functionerende wifi-omgeving.
  • Zorg dat je in een rustige omgeving bent.
  • Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat wij jou en jij ons goed kunt verstaan.
  • Verdere instructies ontvang je als je je hebt aangemeld.

Let op: Deze webinar geldt niet als NATRES voorlichting.