Webinar

Webinar Korps Nationale Reserve 10 Natres

  • Landmacht
  • Alle opleidingen

Kies hier een datum:

Om te solliciteren als part-time militair moet je ook een voorlichting of Webinar volgen. Geef je op voor een webinar in de regio waar u woonachtig bent. Geef je op en kom kijken wat we je kunnen bieden. Je kunt je alleen opgeven als je woont in de provincie Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Utrecht en Flevoland

Tijdens deze webinar vertellen wij je wat de functie van Natres-militair inhoud. Wat wordt er van je verwacht en waar moet je aan voldoen. De Natres-militair verricht zijn werk naast zijn of haar gewone baan of studie. Het betreft hier dus een part-time baan. Om reservist te worden moet je de Nederlandse nationaliteit hebben en ten minste 18 jaar oud zijn.

LET OP !: Indien je je inschrijft maar niet uit de regio komt, dan word uw uitnodiging geblokkeerd en word uw aanwezigheid niet geregistreerd. Het is dan niet mogelijk om te kunnen solliciteren. Om teleurstelling voor beide partijen te voorkomen verzoeken wij u daarom niet in te schrijven wanneer u niet uit de regio komt.

Ben je verhinderd? Graag afmelden via; werving10Natres@hotmail.com