Webinar

Webinar KCT

  • Landmacht
  • VMBO, MBO, HAVO, VWO, HBO propedeuse, HBO, WO

Kies hier een datum:

Heb jij minimaal een (V)MBO-diploma en ben je geïnteresseerd in een baan bij het Korps Commandotroepen (KCT) maar twijfel je over deelname aan de KCT informatiedag. Meld je dan aan voor de webinar KCT en ontdek of het KCT bij je past!

Via een online meeting tool kijk en luister je naar een recruiter van het Korps die je vertelt over wat het KCT zo uniek maakt binnen de wereld van defensie. Je volgt de webinar via je PC, Mac, tablet of telefoon. Heb je een vraag? Je kunt je audio en/of video inschakelen en je vragen stellen.

Het Korps Commandotroepen (KCT) vormt de Special Forces van de Koninklijke Landmacht. Het KCT is de enige eenheid binnen Defensie waar je zowel als burger of militair direct kan toetreden tot het unieke werkveld van Speciale Operaties. De Commando is in staat om individueel of in een kleine groep strategische operaties uit te voeren, hiermee onderscheidt hij zich van andere militairen.

Hiervoor moet je wel beschikken over een uitstekend fysiek en mentaal profiel. Om toegelaten te kunnen worden tot deze exclusieve groep militairen staat je daarom een zeer zwaar selectie- en opleidingstraject te wachten. Hierdoor staat het KCT ook wel bekend als het hoogst haalbare.

Tijdens de webinar leggen we uit waar je voor kiest als je voor het KCT kiest en beantwoorden we zoveel mogelijk vragen.

Wil jij in een van de meest veelzijdige functies van Defensie als Special Forces operator werken bij het Korps Commandotroepen? Meld je dan nu aan voor de webinar!

Voor deelname vragen we je jezelf goed in te lezen op de website link

Een aantal tips voordat je begint:

  • Je volgt de webinar thuis op een computer, mobiel of tablet.
  • Zorg voor een internetverbinding.
  • Zorg dat je in een rustige omgeving bent.
  • Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat wij jou en jij ons goed kunt verstaan.
  • Je kunt vooraf of tijdens de webinar instellen of je met of zonder video en/of audio wilt deelnemen.
  • Verdere instructies ontvang je als je je hebt aangemeld.