Kennismakingsdagen

WEBINAR DEFENSIE VOOR WERKZOEKENDEN UWV

Kies hier een datum:

Heb jij een uitnodiging ontvangen van UWV of gemeente voor deze webinar en wil jij werken voor een unieke werkgever met unieke kansen? Meld je aan voor de webinar en ontdek of werken bij Defensie iets voor jou is. Gewoon vanuit je eigen huis, op je computer, smartphone of tablet!

Deze webinar is speciaal ontworpen voor werkzoekenden die staan ingeschreven bij UWV of de gemeente.

De militairen van Defensie werken dagelijks aan vrede, vrijheid en veiligheid in Nederland en daarbuiten. Zij dragen daarmee bij aan de stabiliteit en veiligheid in de wereld. Via een online meetingstool kijk en luister je naar een recruiter van Defensie die je alles vertelt over dit bijzondere werk. Je volgt de webinar via je PC, Mac, tablet of telefoon. Ook jij mag aan het woord komen. Heb je een vraag? Je kunt je audio en/of video inschakelen en je vraag stellen.

De recruiter vertelt je alles over hoe het is om militair te zijn bij Defensie en over Defensie als werkgever. Daarnaast ontdek je meer over de verschillende krijgsmachtdelen (Landmacht, Luchtmacht, Marine en Marechaussee) waar jij aan de slag kunt gaan. wil je niet als militair aan de slag bij defensie? De recruiter verteld ook over de niet-militaire functie bij defensie.

Een aantal tips voordat je begint:

  • Je volgt de webinar thuis op een computer, mobiel of tablet.
  • Zorg voor een goede internetverbinding of een goed functionerende wifi-omgeving.
  • Zorg dat je in een rustige omgeving bent.
  • Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat wij jou en jij ons goed kunt verstaan.
  • Verdere instructies ontvang je als je je hebt aangemeld.