VIP-dag Landmacht

Verbindingsdienst

Kies hier een datum & locatie:

Communicatie is “Key”. Zeker bij defensie en dan met name bij de Verbindingsdienst.

Communicatie is van levensbelang! Informatie is de sleutel tot succes!

Bij Defensie is een goede verbinding dan ook heel belangrijk. Of dat nu via een radio, satelliet of netwerkverbinding is, er moet altijd communicatie mogelijk zijn. Samen met jouw collega soldaten, onderofficieren en officieren van de Verbindingsdienst zorg jij er dan ook voor dat iedereen altijd verbonden is, waar ook ter wereld.

Wil je weten hoe wij dat doen? Meld je dan aan voor de VIP DAG van de Verbindingsdienst.

Op deze speciale infodag krijg jij een uniek inkijkje bij de Verbindingsdienst en laten onze eenheden jou ervaren wat er allemaal bij komt kijken bij het opzetten van een militaire verbinding. Je krijgt niet alleen het materieel te zien wat hiervoor nodig is, maar je kan ook in gesprek gaan en vragen stellen aan de militairen die hiermee werken. Zo krijg jij een mooi beeld van wat het betekent om militair bij de Verbindingsdienst te zijn.

We gaan er samen een leuke en informatieve dag van maken, maar ook een actieve dag! Zo kom je te weten wat je slaapplek is tijdens een oefening, word je sportief uitgedaagd en kan je al je vragen kwijt over het sollicitatieproces, opleidingen en nog veel meer.

Kortom: meld je aan en kom zelf ervaren wat er mogelijk is bij de Verbindingsdienst.