Infodag

VIP-dag 105 GenieCompagnie Waterbouw

Kies hier een datum:

Heb jij een VMBO-, MBO- of HAVO-diploma in de richting van Bouw of Techniek en wil jij bruggen, vliegvelden of complete kampen bouwen? Meld je dan aan voor de VIP-dag van 8 december en ontdek alles over werken bij 105 GenieCompagnie Waterbouw van de Koninklijke Landmacht.

De bouwvakkers en vaklui van 105 GenieCompagnie Waterbouw zijn een onderdeel van de constructiegenie. Ze bouwen allerlei militaire constructies en objecten zoals vliegvelden, schuilplaatsen en uitkijkposten. Daarvoor gebruiken ze ook heel veel verschillend materieel. Denk aan bouw- en graafmachines, bulldozers en hijskranen. Tijdens de VIP-dag krijg je een goed beeld van het werk en leven bij 105 GenieCompagnie Waterbouw.

Hoe ziet het programma eruit? We beginnen om 09:30 uur met een voorlichting over het werk, waarna je een rondleiding krijgt langs de verschillende werkplekken. Daarna ga je ook zelf de handen uit de mouwen steken. Maar let op: je kunt daarbij nat worden. Het dragen van sportkleding is voldoende, maar neem wel wat schone kleding mee. Op de kazerne kun je ook douchen. Vervolgens staat er tijdens een lekkere lunch een meet & greet op de planning met de militairen van de Genie. Na afloop vertellen we je alles over het sollicitatietraject en de opleidingen. En er is dan natuurlijk ook ruimte voor al jouw vragen. We sluiten af om 15:30 uur.

Denk je dat werken bij 105 Genie Compagnie iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor de VIP-dag 105 Genie Waterbouw en ontdek het zelf. Hopelijk tot 8 december in ’s- Hertogenbosch!