Infodag

VIP-dag 101 Genie Bataljon Wezep

Genisten aan het werk aan een brug

Kies hier een datum:

Ben jij in het bezit van een VMBO of een MBO (Bouw/Techniek) en sta jij met beide benen op de grond en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Check dan deze VIP-dag 101 Genie Bataljon en ontdek wat jij voor werk bij ons kan doen!

Tijdens de VIP dag krijg je een goed beeld van het werken en leven bij 101 Genie Bataljon bij de Koninklijke Landmacht. Je maakt kennis met de militairen en hun materieel. Je doet mee met een rondleiding, static show, en een meet and greet, krijgt voorlichting over het sollicitatietraject en de opleidingen en mag al je vragen stellen.

De bouwvakkers en vaklui van de weg- en waterbouw vind je bij de constructiegenie. Ze bouwen militaire constructies en objecten zoals bruggen, vliegvelden, schuilplaatsen, uitkijkposten tot complete kampen. Hiervoor gebruiken ze onder meer bruglegmateriaal, bouw- en graafmachines, bulldozers en hijskranen. Wil je meer weten? Kom dan naar de VIP-dag van het 101 Genie Bataljon in Wezep.

Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit. - Voorlichting over het werken bij 101 Genie Bataljon - Rondleiding langs de werkplekken - Meet and Greet met het personeel van de Genie. - Lunch samen met het personeel van 101 Genie Bataljon - Voorlichting over het sollicitatie traject

Programma Ontvangst 09:30 tot 10:00 Afsluiting 14:00

Wie zoeken we?

- Je hebt minimaal een diploma VMBO of een MBO(Bouw/Techniek).

- Je mag solliciteren vanaf 17 jaar tot 27 jaar en 11 maanden.

- Je lengte bij sollicitatie is minstens 155 cm.

- Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6.

- Je bent in het bezit van een zwemdiploma.

- Je hoeft geen rijbewijs te hebben.

Denk jij dat een functie bij 101 Genie Bataljon iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor de VIP dag 101 Genie Bataljon en ontdek het zelf!