Kom langs, verken de Landmacht en vind jouw match.

VERKEN DE LANDMACHT

Kies hier een datum & locatie:

Heb je vragen over de verschillende functies of vacatures, wil je weten hoe je je het beste kunt voorbereiden op de keuringen en opleiding of wil je gewoon meer informatie? Kom dan naar de kazerne in Havelte en ontdek de vele kanten die je op kunt met jouw diploma bij de Koninklijke Landmacht.

Je krijgt een voorlichting over het werken bij de Koninklijke Landmacht en een rondleiding over de kazerne. Daarnaast kun je deze dag met onze Recruiters praten over jouw persoonlijke mogelijkheden en kun je eventueel ook direct solliciteren.

Heb jij lef en ambitie en minimaal een VMBO-diploma op zak? Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Kom langs, verken de Landmacht en vind jouw match.

Je komt alles te weten over het werken en leven bij de Landmacht. Je maakt kennis met de 43 Gemechaniseerde Brigade en de afdelingen waar jij aan de slag kunt:

Welk werkterrein en welke functie passen het beste bij jou? Aan welke fysieke en conditionele eisen moet je voldoen? Alles wat je wilt weten, kom je te weten.

Is een saaie kantoorbaan niks voor jou? Meld je dan nu aan. Tot binnenkort in Havelte!