Verken de Landmacht

Kies hier een datum & locatie:

Heb jij (minimaal) een VMBO-diploma en ben je nieuwsgierig naar wat werken bij de Landmacht inhoudt? Kom naar het evenement ‘Verken de Landmacht’ in Havelte en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Op dit evenement van de Landmacht maak je kennis met de verschillende afdelingen, welke functie bij jou past en wat je moet doen om voor die functie te solliciteren. Het evenement vindt plaats op de kazerne van 43 Gemechaniseerde Brigade in Havelte.

Het programma

Tijdens het evenement krijgt je een voorlichting over het werken bij de Koninklijke Landmacht en een rondleiding over de kazerne. Daarnaast kun je op deze dag met onze recruiters praten over jouw persoonlijke mogelijkheden en kun je eventueel ook direct solliciteren!

Nieuwsgierig?

Wil je alvast ontdekken welk werkterrein en functie het beste bij je past? Bekijk de onderstaande video’s om een indruk te krijgen van de verschillende afdelingen bij de Landmacht:

Welk werkterrein en welke functie passen het beste bij jou? Aan welke fysieke en conditionele eisen moet je voldoen? Alles wat je wilt weten, kom je te weten.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Kom langs, verken de Landmacht en vind jouw match!