Evenement

Techday NEMO

Kies hier een datum & locatie:

Onze technische professionals zorgen ervoor dat onze pantservoertuigen en vrachtwagens kunnen rijden, onderzeeboten en schepen kunnen varen, gevechtsvliegtuigen en helikopters kunnen vliegen en sensoren en wapens kunnen functioneren.

Als technicus kun je aan de slag bij de Marine, Landmacht of Luchtmacht. Je doet belangrijk technische werk op een kazerne, aan boord van een marineschip of op een militair vliegveld. Je werkt met het modernste materieel onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Als technicus bij Defensie is geen dag hetzelfde.

Heb je vragen over de verschillende functies of vacatures, wil je weten hoe je je het beste kunt voorbereiden of wil je gewoon meer informatie? Kom dan naar Technisch museum NEMO in Amsterdam en ontdek de vele kanten die je op kunt met jouw diploma bij Defensie

Je kunt verschillende voorlichtingen bijwonen over het werken bij Defensie en spreken met technisch personeel. Ook kun je deze dag met onze Recruiters praten over jouw persoonlijke mogelijkheden en kun je direct solliciteren. Daarnaast zijn onze collega’s van studiedeals aanwezig om uw vragen te beantwoorden over de diverse technische studie-deals die Defensie te bieden heeft.