Infodag

Open dag KMA VWO

Kies hier een datum:

Heb jij (bijna) een VWO-diploma (of HBO-propedeuse) en ben je op zoek naar een uitdagende studie? Ontdek welke WO-bachelorstudies je aan de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda kunt volgen en welke officiersfuncties je erna kunt doen.

Tijdens deze open dag krijg je een duidelijk beeld van de WO-opleidingen die je kunt volgen aan de KMA en is er voldoende gelegenheid om informatie in te winnen over de daaropvolgende officiersfuncties bij de Landmacht en Luchtmacht. Ook kom je erachter hoe het is om als officier bij Defensie aan de slag te gaan en hoor je meer over de bijbehorende opleiding aan het KMA. Als officier ben jij specialist binnen jouw vakgebied en dat betekent dat je alle kanten op kunt, van Techniek, ICT en Bouw tot Geneeskunde en Logistiek. Door middel van presentaties krijg je een beeld van diverse officiersfuncties en de militaire opleiding aan de KMA. Ook komen de belangrijke rollen van sport en het Cadettencorps aan bod.

Cadetten (studenten) geven je een kijkje in hun leven. Je krijgt een rondleiding langs onder meer de legeringskamers en cadettenbar in het historische kasteel van Breda. Uiteraard is er alle gelegenheid om vragen te stellen over studeren aan de KMA en het Bredase studentenleven.

Recruiters van de Landmacht en Luchtmacht zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden over de sollicitatie-, selectie- en keuringsprocedure.

Wil jij specialist worden in jouw vakgebied? Kom naar de open dag!