Online

Matchday Defensie

Kies hier een datum & locatie:

Heb jij interesse in een leuke en uitdagende baan bij Defensie? Maar weet je nog niet echt wat dat allemaal inhoudt? Schrijf je dan nu in voor onze online matchday!

Maak kennis met het personeel en materieel van verschillende eenheden van Defensie en ontdek de verschillende functies in uiteenlopende vakgebieden. Werken bij Defensie betekent niet per sé een gevechtsrol hebben, je kunt ook aan de slag in de techniek, bouw, gezondheidszorg, of logistiek. Tijdens de verschillende meetings kom je ook alles te weten over opleidingen die je kunt volgen en ontdek je welke richtingen je op kunt bij de Landmacht, Luchtmacht, Marine & Marechaussee.

Via een online meeting tool kijk en luister je naar onze voorlichters die over verschillende functies en hun ervaringen zullen vertellen. Je kunt verschillende presentaties bijwonen en als je ergens meer van wilt weten dan kun je direct chatten of videobellen met een van onze recruiters die jou meer over die functie kunnen vertellen.

Als je nog niet helemaal een keuze hebt kunnen maken, dan nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze speeddates. De speeddates zijn korte gesprekjes met een militair die met enthousiasme verteld over zijn krijgsmachtdeel. 

Een aantal tips voordat je begint:

  • Je volgt de online matchday thuis op een computer, mobiel of tablet.
  • Zorg voor een internetverbinding en een rustige omgeving
  • Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat wij elkaar goed kunnen verstaan
  • Je kunt vooraf of tijdens de voorlichting instellen of je met of zonder video en/of audio wilt deelnemen.

Verdere instructies ontvang je na de aanmelding