Kom langs en vind jouw match

Matchday Defensie

Kies hier een datum & locatie:

Ben jij tussen de 17-28 jaar en heb jij altijd al willen weten hoe het is om bij Defensie te werken? Tijdens Matchday van Defensie kun je een dag meedraaien en ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn binnen onder andere de gevechts-, beveiligings-, techniek- en logistieke functies!

Bij Defensie zijn er heel veel verschillende functies in verschillende vakgebieden. Op de Matchday ontdek jij alles over onze krijgsmachtdelen, de verschillende functies en wat je moet doen om voor die functie te solliciteren. Zo kun je bijvoorbeeld werken als militair bij een gevechtseenheid, maar ook aan de slag in de beveiliging, techniek of logistiek. Tijdens Matchday doe je ook mee aan sportieve uitdagingen - vergeet dus niet om je sportkleding mee te nemen!

Het programma

We gaan direct aan de bak! Je maakt een ochtendappèl mee en doet mee aan een militaire sportles. Om tussendoor op adem te komen is er tijd om het diverse materieel van onze organisatie te bekijken, zoals rups-, pantservoertuigen of (on)opvallende voertuigen van de Marechaussee. Ook kan je in gesprek met militairen van de Landmacht, Luchtmacht, Marechaussee en Marine. Samen met onze recruiters ga je vervolgens in gesprek over wat jouw persoonlijke mogelijkheden zijn bij Defensie.

Nieuwsgierig?

Wil je Matchday van Defensie meemaken? Meld je aan, dan zien we je binnenkort!