Livestream

Luchtmacht - Algemeen

Kies hier een datum:

Bij de Luchtmacht kun je alle kanten op. Ontdek de verschillende functies in uiteenlopende vakgebieden tijdens de Livestream. Bij de Luchtmacht ben je welkom als technicus of vlieger en ook als je aan de slag wilt in de bouw, logistiek, ICT of gezondheidszorg.

Je komt meer te weten over welke functie bij jou past, aan welke fysieke en conditionele eisen je moet voldoen en hoe een studiedeal in elkaar steekt. Alles wat je wil weten, kom je te weten. De tijd vliegt voorbij! Heb je vragen? Vragen!

Via een online meeting tool kijk en luister je naar een recruiters en ambassadeurs van de Luchtmacht die je alles gaat vertellen  over het werk en leven bij één van de meest veelzijdige werkgevers van Nederland. Je volgt de livestream via je PC, Mac, tablet of telefoon. Heb je een vraag? Je kunt je vraag stellen in de chat aan de collega’s van Luchtmacht. 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij de Luchtmacht voor jou? Of ben je benieuwd hoe de sollicitatietraject bij de Luchtmacht gaat voor de manschappen, onderofficieren en officieren? Meld je nu aan voor de Livestream!