Matchday Defensie

Ladies Event

Kies hier een datum & locatie:

Ben jij een vrouw tussen de 17 en 30 jaar en wil je weten hoe het is om vrouw én militair bij Defensie te zijn? Meld je aan voor het Ladies Event  Defensie en luister naar de verhalen van vrouwelijke militairen.

Op deze dag ontmoet je veel vrouwelijke militairen uit verschillende eenheden die hun inspirerende verhalen met jou willen delen. Je krijgt tips over hoe je je kunt voorbereiden op de selectiekeuring en komt alles te weten over Defensie als organisatie, de carrièremogelijkheden en actuele vacatures.

Programma

Had je een saai voorlichtingsprogramma verwacht? Think again! Na het openingswoord word je direct aan het werk gezet met een fysieke test. Deze fysieke test is niet geldig voor je sollicitatie, maar is wel een meetmoment om te kijken waar je nu staat en waar je eventueel nog stappen in moet zetten. Vergeet je sportkleding dus niet mee te nemen! Aansluitend aan de fysieke test wordt er een lunch verzorgd.

Nieuwsgierig?

Op het Ladies Event Defensie word je meegenomen in de verhalen van onze vrouwelijke militairen en kom je meer te weten over hun uitdagende werk. Daarnaast vertellen we je alles over de toelatingseisen, (voor)opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Vragen? Onze recruiters lopen rond om ze allemaal te beantwoorden. Ben jij een vrouw met lef en ambitie? Meld je snel aan, dan zien we je binnenkort!