Infodag

Infodag Marine (VMBO, HAVO, MBO)

Kies hier een datum:

Wil jij werken op en vanuit zee en bijdragen aan vrede en veiligheid wereldwijd? Kom naar de infodag en ontdek alles over werken bij de Marine.

Je komt alles te weten over het werken en leven bij de Marine. Je maakt kennis met het personeel, materieel en de verschillende specialismen: Logistieke Dienst, Technische Dienst en Operationele Dienst.

  • Logistieke Dienst: als ‘logistiekeling’ zorg je ervoor dat iedereen aan boord dagelijks een maaltijd krijgt, dit faciliteer jij samen met collega's vanuit het kombuis, hofmeesterij, bottelarij of bakkerij.
  • Technische Dienst: als technisch specialist zorg je ervoor dat bijvoorbeeld alle sensoren, wapens, commandosystemen en platformsystemen aan boord van een marineschip altijd perfect functioneren.
  • Operationele Dienst: of je nu (onder)officier of matroos bent, jij draagt zorg voor de veiligheid in en rondom het schip. Je bent onder andere betrokken bij het opbouwen van zee- en luchtbeelden en het secuur in de gaten houden van de radarbeelden.

Welk werkterrein en welke functie passen het beste bij jou? Je ontdekt het op de infodag. Je krijgt een uitstekend beeld van de opleidingen, diverse functies en de werkzaamheden die daarbij horen. Je komt meer te weten over welke functie bij jou past, aan welke eisen je moet voldoen en hoe je kunt solliciteren. Alles wat je wilt weten, kom je te weten. Je krijgt een rondvaart met de sleepdienst langs de diverse schepen door de haven van Den Helder en een rondleiding aan boord van een marineschip. Heb je vragen? Stel ze dan!

Wil je je wereld vergroten op zee? Meld je dan snel aan. Tot binnenkort!

Veel scholen geven vrij voor dit soort infodagen. Klop aan bij je decaan voor meer informatie.

Om dit defensie-event te bezoeken dien je in het bezit te zijn van een negatieve testuitslag, herstel- of volledig vaccinatiebewijs. Dit dien je aan te tonen d.m.v. de Corona-check app in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.